Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 Pomocy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
misiek1899
Pisałem o tym gdzie indziej ale poradzili mi napisac gdzie indziej.A więc :

Mam juz PES6 z neta.Wszystko chodzi ale mam jeden problem sad.gif Jak włącze gre to mam czarne tło tzn neiw dize odnosnikó Mecz,Trening i musze patrzec na wskazówki w dole ekranu ale jak na oslep włacze np Mecz to wszystko pojawia sie normalnie i mam do wyboru Towarzystki itp......To wina sterownikó do karty ? Czy brakuje mi jakiegos pliku ?
Riki101
QUOTE(misiek1899 @ Oct 27 2006, 14:48:35) [snapback]94630[/snapback]

Mam juz PES6 z neta.Wszystko chodzi ale mam jeden problem sad.gif Jak włącze gre to mam czarne tło tzn neiw dize odnosnikó Mecz,Trening i musze patrzec na wskazówki w dole ekranu ale jak na oslep włacze np Mecz to wszystko pojawia sie normalnie i mam do wyboru Towarzystki itp......To wina sterownikó do karty ? Czy brakuje mi jakiegos pliku ?

Możliwe, że jest to spowodowane jakimś błędem w e_text bo właśnie w e_text znajdują się pliki odpowiedzialne za tło albo jest to spowodowane nieaktualnymi sterami do karty graficznej.

pozdro
misiek1899
Najpier chciałbym zobaczyc co z tym 0_text.Ale nie wiem pod jakim numerem znajduje sie tło ?
rogal86
siemano zainstalowałem pes6 ale wyskakuje mi komunikat ze jest jakiś konflikt i nie moge nic dalej zrobić,czyli zafrać sad.gif
_DEVIL_
QUOTE(misiek1899 @ Oct 27 2006, 14:48:35) [snapback]94630[/snapback]

Na 100% wina sterów.Moj kumpel mial taki sam przypadek z PES5.Ma on radeona 9250(chyba), sciaglem mu stery nowe, zainstalowalem i pes zaczol dzialac normalnie:]
misiek1899
tak.Tylko znajdz stery do karty Intel 945 GM 128 mb :/ Znalazłem 1 ale nie pomogło.

Tak wygląda u mnie menu : MENU
misiek1899
Przepraszam z apost pod postem ale nie mogłem dac esytuj nie wiem czemu.....

Kto mi pomoze ? Aktualizowałem DirectX (był na płcyie z PES6),przeinstalowałem PESA ale nic nie pomogło... dry.gif .Została mi tylko aktualizacja sterów ale nie wiem gdzie je szukac.Tak jak wczesniej pisałem mam karte Intela ale nie 940 jak pisałem tylko 945 GML 128 MB
pawel_szulc
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...01&lang=eng
sprawdz.
misiek1899
Sprawdzłame je juz wczesniej.One sa z Wrzesnia i nie pasują.Nie pomaga dalej nowszych nie znalazłem.
Dj_Dario
Pomocy!

Ładuję mi się pierwsze dwie plansze i gdy dochodzi do pokazania intro wiesza mi się i ciągle jest czarny ekran, jeżeli ktoś wie jak mi pomóc albo miał taki sam problem i go rozwiązał to proszę o pomoc.
misiek1899
Prawdopodobnie wina sterów do karty albo gry.

P.S.POMÓZCIE MI Z TŁEM sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ardiano
Pomocy!!! Mam pes 6 z neta. Zainstalowałem go, skopiowałem cracka itp. itd. Problem jednak polega na tym że gra mi się w ogóle nie odpala!!! Czy ktoś wie jak temu zapobiec?
pasiak KRK
a ja mam taki problem, mam pesa na ps2 i w momencie gdy chce grac master league dochodzi do wyboru druzyn to niemoge wybrac jakie chce tylko konsola robi to za mnie, czy ktos wie czemu sie tak dzieje ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.