Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Skonfigurowac Pesa 6 Do Grania Przez Net
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Rasialdinho0
Jak biore polaczenie z siecia to ciagle mi sie pojawia komunikat ze nie mozna polaczyc sie przez port UDP 5370 i nie moge nawet z lobby sie polaczyc dry.gif . Mam zonealarma i wszystkie porty tam odblokowalem i nadal nic . Wszystkie inne gry dzialaja mi normalnie tylko pes nie chce dzialac. Ktos zna moze jakies strony gdzie jest info o tym co nalezy zrobic zeby zagrac w pesa po sieci ?
kuba-87
Przede wszyskim trzeba posiadać oryginalnego PESa... tongue.gif I to chyba wszystko na ten temat.. biggrin.gif
Rasialdinho0
wow Ameryke odkryles dry.gif , madralo jakbys chcial wiedziec na oryginale bede mial to samo .
Pawson
Mam identyczny problem, prosilbym o pomoc, a nie odpowiedzi w stylu kolegi wyzej. Mysle, ze chodzi tutaj o siec i wew ip, za NAT'tem. Gre mam ze sklepu, wiec komentarz pana kuby nie ma najmniejszego sensu i jest to po prostu Bulshit.

Rasialdinho0
Ja juz sobie poradzilem z problemem.... Ci ktorzy uzywaja zonealarma tak jak ja niech w ustawieniach "internet zone" zmienia z "high" na "medium" wtedy przepuszcza pakiety UDP.

Pojawilo mi sie piekne okno do logowania w pesie 6 biggrin.gif , no ale dalej juz nie ruszy bo trzeba czekac az laskawie cdp wyda gre ph34r.gif
m0l
Ja również mam problem z PESem sad.gif Mam oryginal, specjalnie kupilem zeby mozna przez neta grać ale niestety - kiedy pojawia się okienko w ktorym trzeba podac registration code i haslo, ja wpisuje wszystko poprawnie, biore połącz i pojawia sie "W trakcie weryfikacji wystąpił błąd." Czy może ktoś zaradzic?? smile.gif
maciek_ssi
QUOTE(m0l @ Nov 2 2006, 11:10:14) [snapback]95501[/snapback]

Ja również mam problem z PESem sad.gif Mam oryginal, specjalnie kupilem zeby mozna przez neta grać ale niestety - kiedy pojawia się okienko w ktorym trzeba podac registration code i haslo, ja wpisuje wszystko poprawnie, biore połącz i pojawia sie "W trakcie weryfikacji wystąpił błąd." Czy może ktoś zaradzic?? smile.gif

Nie. Niestety servery Konami są przeładowane. Ciągle z tym jest problem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.