Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza Strona Bukmacherska?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
piotrekX1
mam zamiar założyć konto w internetowym serwisie bukmacherskim, waham się pomiędzy bet-at-home.com, bwin.com, a gamebookers.com

chciałbym się dowiedzieć z jakich internetowych bukmacherów korzystacie, ewentualnie co polecacie?
Wislak
QUOTE(piotrekX1 @ Oct 23 2006, 23:42:06) [snapback]93975[/snapback]

mam zamiar założyć konto w internetowym serwisie bukmacherskim, waham się pomiędzy bet-at-home.com, bwin.com, a gamebookers.com

chciałbym się dowiedzieć z jakich internetowych bukmacherów korzystacie, ewentualnie co polecacie?

bwin.com ja jestem zadowolony.Dużo meczów Live i wogóle OK Polecam
StraY
jak w 1 tylko? zakladaj zawsze w tym, w ktorym daja jakies bonusy wink.gif ja raz z bonusow na bwin, sportingbet,betathome,expekt, unibet i cos tam jeszcze ;p wyskrobalem 800pln w tydzien wink.gif
ale najlepsza oferte ma bwin
piotrekX1
QUOTE(Wislak14Widok @ Oct 24 2006, 10:19:44) [snapback]93985[/snapback]

bwin.com ja jestem zadowolony.Dużo meczów Live i wogóle OK Polecam

a ile wynosi minimalna wpłata/wypłata pieniędzy?
lukasso
wpłata 40 a wyplata bodajze 120
teraz przy wplacie 40 zlotych dostajesz 50% depozytu
kostek
Ma ktoś moze jakieś bonusy? Na obojętnie którego bukmachera... Bo wszędzie 0 zł... wink.gif
patryk90
QUOTE(piotrekX1 @ Oct 23 2006, 23:42:06) [snapback]93975[/snapback]

Ja bym Ci proponował bet-at-home. Minimalna wpłata 20zł, założyłem ją właśnie u tego bukmachera, bo słyszałem że w innych (np. bwin) są takie przypadki że jak ktoś wygra poważniejszą sumkę, to od razu mają problemy z wypłatą, albo jak znajomemu zablokują konto. Nie mówię że tak robią z każdym graczem ale ja zaufałem bet-at-home. Jednak zrobisz jak będziesz uważał. Aha, jeszcze jedno, radził bym Ci grać np. w toto-mixa lub sts-a, bo tutaj wygrane pieniądze nie otrzymujesz jak tam do ręki, i łatwo je stracić. Wiem to z własnego doświadczenia:[ Pozdrawiam
darkheart
Ja Ci polecam bet and win

Trzymaj odemnie Friends Card dzieki której otrzymasz:
40 pln bonusu
1. Wejdz na www.bwin.com/mgm (przeczytaj warunki udziału)
2. Wpisz mój ID czyli 41884831 przy rejestracji
3. Wpłać co najmniej 40 pln na konto zakładów sportowych - otrzymasz dodatkowe 40 pln.
piotrekX1
a co sądzicie o betway.com? teraz mam taki mętlik w głowie, że sam nie wiem gdzie założe te konto

dzięki za dotychczasowe opinie i czekam na dalsze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.