Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Reprezentacja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Pro player
po meczu z Portugalią czekam na twarze takich zawodników jak: Bronowicki i Golański
Niech tak dalej graja!-już widze to jak bedzie mozna sobie po spaczowaniu Szóstki zrobić rajd Bronowickim!
Ostatnio same odkrycia w Polskim futbolu!(Bronowicki, Golański, Błaszczykowski, Matusiak, No i Radomski w obronie wymiata-nareszcie gra na swojej pozycji! square.gif )-sam ciagle oglądam Polską lige i z poczatku myslałem że powołania Beenhakera są na wyrost- ale jednak jest konkret Trener!
E 9
wszystkie twarze oprócz Golanskiego już sa tylko trzeba poszukać.search chlopi search. biggrin.gif
Pro player
QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 17 2006, 13:59:45) [snapback]92871[/snapback]

wszystkie twarze oprócz Golanskiego już sa tylko trzeba poszukać.search chlopi search. biggrin.gif

Jeszcze może chodzi ci o te z OE patcha?-nie rób jaj!-niepodobny Bronowicki!-a Błaszczykowski z Jokerem!
kostek
Człowieku, ruszą głową... wacko.gif Nie ten dział, głupie pytania... ph34r.gif
who_me
PRO-- jak widze to co ty wypisujesz w tych postach to az mnie w srodku cos cisnie
norek
QUOTE(Pro player @ Oct 17 2006, 14:02:14) [snapback]92872[/snapback]

Jeszcze może chodzi ci o te z OE patcha?-nie rób jaj!-niepodobny Bronowicki!-a Błaszczykowski z Jokerem!

To se znajdz foty zapodaj moze ktos zrobi. Ostrzegam...dasz zle dostaniesz bana. Pozdro.
Rzucasz sie jak gowno w trawie ze ta Ci nie pasuje ta ma jokera ta jeszzce cos tam innego.
Zobaczymy jak dobre foty znajdziesz perfekcjonisto.
NipponJapanBoy
dobre Norek...ten text o gównie na trawie dojebał mnie do podłogi...naprawde dobre...swoją drogą tez sie od pewnego czasu przygladam postom pana PRO...heh...są i tacy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.