Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Z Patchami?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Pro player
Ludzie co mówicie apropo patchów!?
Dadzą patchmakerzy porobi porządne koszulki, twarze też biedne(niektóre)
Czekam za nowym Pesem kupuje orginała(szaleje!)-ale Piątke mam tak porobioną że masakra(full wersja-wszystko mam!)
Oby ktoś porobił patche bo te stroje biedne-orginalnie te stroje jakieś "sztywne"-wiara po spatchowaniu to stroje się tak błyszczą że aż w oczy kole!
Jak ktoś już wie że da coś rade to niech napisze!
No i ta dodatkowa liga -myśle że Polska liga bedzie najlepsza!
E 9
No z polska ligą to się zgadzam smile.gif Ja to bym jeszze sobie dodał Argentynską Bundesligę Rosyjską i jeszcze taką lige w ktorej znajdowąłyby sie takie dobre europejskie zespoly które grają w średnich ligach np.FC Basel, Red Bull Salzburg, Juventus, itd.A w komentarzach newsa wyraznie pisze ze edytowac sie bedzie dało wink.gif wink.gif
A wy jakie ligi byście sobie dorobili?Piszcie w tym temacie.Pozdro
kostek
Świdnicką grupę 'B' klasy, ewentualnie DLJM.

Głupi temat... ph34r.gif
Mortin
hmm ciekawy ten 1 post wink.gif nic z niego nie zrozumialem, albo jest to przetlumaczony tekst za pomoca translatora, albo ten ktos nie potrafi poslugiwac sie poprawna polszczyzna... wink.gif
pozdro
Pro player
QUOTE(Mortin @ Oct 16 2006, 21:16:38) [snapback]92761[/snapback]

hmm ciekawy ten 1 post wink.gif nic z niego nie zrozumialem, albo jest to przetlumaczony tekst za pomoca translatora, albo ten ktos nie potrafi poslugiwac sie poprawna polszczyzna... wink.gif
pozdro

Nie rozumiesz to masz problem!-chodzi o to że nowego Pesa bedzie się ciężej patchowało!
A co do lig to bedzie można zrobić jedną lige!-tylko jedną, a nie kilka!-więc chyba najlepsza będzie Polska!
albo Niemiecka!-lub dream leage!

QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 16 2006, 17:10:03) [snapback]92710[/snapback]

No z polska ligą to się zgadzam smile.gif Ja to bym jeszze sobie dodał Argentynską Bundesligę Rosyjską i jeszcze taką lige w ktorej znajdowąłyby sie takie dobre europejskie zespoly które grają w średnich ligach np.FC Basel, Red Bull Salzburg, Juventus, itd.A w komentarzach newsa wyraznie pisze ze edytowac sie bedzie dało wink.gif wink.gif
A wy jakie ligi byście sobie dorobili?Piszcie w tym temacie.Pozdro

juventus jest orginalnie, a Basel to cieniasy!
E 9
QUOTE(Pro player @ Oct 16 2006, 19:33:11) [snapback]92768[/snapback]

Nie rozumiesz to masz problem!-chodzi o to że nowego Pesa bedzie się ciężej patchowało!
A co do lig to bedzie można zrobić jedną lige!-tylko jedną, a nie kilka!-więc chyba najlepsza będzie Polska!
albo Niemiecka!-lub dream leage!

juventus jest orginalnie, a Basel to cieniasy!

Dzięki za info że tylko 1 lige bedzie mozna zrobić :/ :/ A nie komentuj każdego słowa bo to wkur**a
norek
"Nie rozumiesz to masz problem!-chodzi o to że nowego Pesa bedzie się ciężej patchowało!"

Nie masz pojecia chlopcze w kwestii to sie nie wypowiadaj. Odnosnie PC geny sa te same. Silnik graficzny takze oraz glowny plik 0_tex posiada ta sama strukture wraz z identycznym ukladem plikow (*bin), to co jest zmienione to dodany caly zestaw chinskich mord.....czyli lepiej dla nas facemakerow..wiecej miejsca.
I co Ty na to? W tej kwestii nie wmowisz mi nic. Pozdrawiam panie wszechwiedzacy.
A skąd to wiem? Mam swoje źródła i osobiście wszystko sprawdzałem więc nie pieprz mi tu głupot
i nie wciskaj użytkownikom treści nie prawdziwych.
A co do pierwszego posta to treść wyglądała tak jakby jakis zagraniczniak tłumaczył swój jezyk na nasz ojczysty Polski przy użyciu jakiegos translatora.
Pro player
QUOTE(norek @ Oct 16 2006, 21:47:45) [snapback]92775[/snapback]

"Nie rozumiesz to masz problem!-chodzi o to że nowego Pesa bedzie się ciężej patchowało!"

Nie masz pojecia chlopcze w kwestii to sie nie wypowiadaj. Odnosnie PC geny sa te same. Silnik graficzny takze oraz glowny plik 0_tex posiada ta sama strukture wraz z identycznym ukladem plikow (*bin), to co jest zmienione to dodany caly zestaw chinskich mord.....czyli lepiej dla nas facemakerow..wiecej miejsca.
I co Ty na to? W tej kwestii nie wmowisz mi nic. Pozdrawiam panie wszechwiedzacy.
A skąd to wiem? Mam swoje źródła i osobiście wszystko sprawdzałem więc nie pieprz mi tu głupot
i nie wciskaj użytkownikom treści nie prawdziwych.
A co do pierwszego posta to treść wyglądała tak jakby jakis zagraniczniak tłumaczył swój jezyk na nasz ojczysty Polski przy użyciu jakiegos translatora.

mi chodziło głównie o stroje- a ty się od razu podniecasz!
A to że ciągle są pliki bin i reszta "silnika' jest taka sama to każdy wie!-trudno żeby zaczęli zapisywac twarze w formacie mp3!

Aha i w Polskim nie ma słowa Zagraniczniak!
wojczech7
QUOTE(Pro player @ Oct 16 2006, 22:16:40) [snapback]92794[/snapback]

mi chodziło głównie o stroje- a ty się od razu podniecasz!
A to że ciągle są pliki bin i reszta "silnika' jest taka sama to każdy wie!-trudno żeby zaczęli zapisywac twarze w formacie mp3!
Aha i w Polskim nie ma słowa Zagraniczniak!

Ty sie tak nie napinaj, bo raz, że nie masz racji, jeśli chodzi o patchowanie (z Norkiem się na ten temat nie dyskutuje), a dwa, że sam piszesz, jakbyś dopiero zapoznawał tajniki języka polskiego... blink.gif
Pro player
QUOTE(wojczech7 @ Oct 16 2006, 22:42:59) [snapback]92811[/snapback]

Ty sie tak nie napinaj, bo raz, że nie masz racji, jeśli chodzi o patchowanie (z Norkiem się na ten temat nie dyskutuje), a dwa, że sam piszesz, jakbyś dopiero zapoznawał tajniki języka polskiego... blink.gif

Norek to dobry patchmaker- ja wiedzieć!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.