Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nazwiska Zawodników
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Karol16
Postanowiłem się trochę pobawić dźwiękami w grze i chciałem dodać własne komentarze nazwisk wypowiadanych przez komentatora. Szukałem w pliku e_sound i nie znalazłem. Możecie mi powiedzieć, gdzie są te pliki?
Pozdro wink.gif
Karol16
Dziękuję za grad odpowiedzi, czy naprawdę tak trudno napisać nazwę pliku odpowiadającego za wymawianie nazwisk piłkarzy i nazw klubów? To samo pytanie: gdzie wkleić plik callnames? Na tyle wejść, ile było do tego tematu, nie wierzę, by nikt nie znał odpowiedzi na to pytanie. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Bartolek
nie bedzie ci sie chcialo tego robic a poza tym zaraz wychodzi PES 6 z polskim komentarzem biggrin.gif
Karol16
Nie takiej odpowiedzi oczekiwałem, proszę o konkrety. I z góry dzięki i pozdro wink.gif
Karol16
PONAWIAM: Chodzi mi tylko o plik z nazwiskami zawodników, bo resztę komentarzy zmieniać umiem smile.gif Proszę o szybką odpowiedz i o nie olewanie takich tematów.
norek
QUOTE(Karol16 @ Oct 17 2006, 22:09:44) [snapback]92941[/snapback]

PONAWIAM: Chodzi mi tylko o plik z nazwiskami zawodników, bo resztę komentarzy zmieniać umiem smile.gif Proszę o szybką odpowiedz i o nie olewanie takich tematów.

Kazde nazwisko posiada oddzielny plik.Pliki te znajduja sie w 0_sound lub e_sound.
Pisze to lub to bo poprostu nie pamietam.
whan
QUOTE(norek @ Oct 19 2006, 13:01:12) [snapback]93144[/snapback]

Kazde nazwisko posiada oddzielny plik.Pliki te znajduja sie w 0_sound lub e_sound.
Pisze to lub to bo poprostu nie pamietam.

nie każde nazwisko posiada swój plik, w 0_sound jest only muzyka i przyśpiewki, ew "glosy stadionowe". W e_sound masz wszystko odnosnie komentarza. sprawdź sobie za pomocą playera w asf eplorerze lub dkz studio.
Karol16
Wiem, że tam są pliki z komentarzami, bo dodawałem już swoje, ale nie mogłem się tam doszukać plików z nazwiskami zawodników. Sortowałem wg rozmiaru ale te najmniejsze pliki nie były nazwiskami. Spróbuję jeszcze pokombinować, dzięki za odpowiedzi smile.gif Pozdro wink.gif
GOPA
jak masz DKZ to po prawej wybierasz nr. strony !! na pewno szukales na 1 stronie do 700 a tych plikow jest lacznie 13.000 !!! gdzies na 9 stronie zaczynaja sie nazwiska.

no nic ja ci pomoglem to teraz moze ty mi odp. dlaczego jak dam swoj komentarz albo swoja muze to jest ona w bardzo kiepskiej jakosci sad.gif 16 bit 24.000MHZ tak jak pisze w tutorialu i kapa
pawel_szulc
Nazwiska:
1. Zwykle - od unknow_08156.adx do unknow_11953.adx
2. I ktos - od unknow_11954.adx do unknow_12344.adx
3. Oto ktos - od unknow_12345.adx do unknow_12735.adx
4. Z okrzykiem - od unknow_12736.adx do unknow_13126.adx (do konca)

Odszukaj i sobie majstruj wlasne smile.gif Pozdro ^^
GOPA
Pawel a wiesz dlaczego jak dodam moj komentarz to jest on cicho ??
pawel_szulc
albo za cicho nagrales, albo sam plik jest za cichy, pobaw sie specjalnym programem do podglaszania plikow albo uzyj np. audacity. jezeli nie bardzo orientujesz sie co i jak to napisz mi na gg:3564467
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.