Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pilna Prośba!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Montoya
Bardzo Proszę twórców Powerpatcha lub użytkowników Powerpatcha 2.0 o wrzucenie na jakiś serwer (preferowany File Front lub Rapid Share) pliku ze stadionem Santiago Bernabeu nie edytowanym w hexach:
T-Mac:
Kolejna sprawa to stadion madryckiego realu Ci co mieli z nim problemy musza zaladowac ten oto nowy(stary) stadion Santiago ( jest to wersja nie edytowana w hexach wiec nie bedzie idealnie podobna)
instalacja podobna do tej co wyzej wyszukujemy nazwe pliku i podmieniamy

gdyż ten plik został usunięty z serwera Rapid Share
Usunięty plik ze stadionem
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc i życzę miłego grania w PES-a!!!
Mooner
miałem ten stadion ale usunąłem, ponieważ gwidon czy ktos tam wydał już nowy lepszy i idelanie podobny stadion santiago bernabeu... tamten wogóle nei przypominał.. koniecznie potrzebujesz tamtego?
Montoya
Dzięki Mooner! wink.gif
Mam go i wypróbuje ale wolałbym mieć oryginalny z Powerpatcha 2.0.Może ktoś jeszcze ma plik z tym stadionem?Jeśli tak to niech go wrzuci na File Fronta lub Rapid Share!
Please!!!!!!!!!!
rolleyes.gif
NipponJapanBoy
jesli chcesz to ja mam dwa stadiony Realu z paczuszki ze stadionami...wersje do LFP i na mecze Ligi Mistrzów...oba sa ladne,podobne...wygladaja swietnie...jesli chcesz to Ci wrzuce...pozdrawiam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.