Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Na Dłuzszy Czas
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
RuDi
Witam. Niestety padla mi konsola, sieciowki sie troche przejadly. Mam troche wolnego czasu i poszukuje jakiejs gry na PC, najlepiej rpg na dłuzszy czas, tak aby sie troche z nia pomeczyc smile.gif Prosze o podanie jakis tytulow gier ktore wam szczegolnie podobaly, wciagnely. Z gory dzieki.
Pozdro
Mortin
nie wiem czy ta gra jest gra rpg, ale jest warta spedzenia nad nia parenastu godzin, a ta gra jest TITAN QUEST. Nie wiem czy slyszeliscie cos na temat tej gry, ale jest to kopia diablo przebrana w antyczne ciuszki. Mysle, ze jezeli lubicie diablo, to te gre tez polubicie. Szczerze polecam
pozdro
Hayalet
Wszystko zależy od Twojego kompa tongue.gif

Jeśli czujesz się na siłach to wiadomo Oblivion - gra baagno wciąga jak cholera...
Jeśli dysponujesz słabszym acz nowym sprzętem to wyśmienite będzie Dungeon Siege II

Z tych starszych to polecam:
Morrowind, Dungeon Siege I, Baldurs Gate II, Falloucik, Gothic I/II
switek
Gothic Gothic i jeszcze raz Gothic gra ktora wciaga na dlugie dlugie dlugie godziny. Klimat ,zadania, luzny tryb rozgrywki sprawiaja iz w ta gre mozna grac kilka razy (sam gralem po 5-6 razy w kazda czesc). Naprawde polecam. W istpoadzie wyjdzie 3 czesc Gothica ale to naprawde trzeba miec niezly sprzęt. Pozdrawiam
Raku
QUOTE(switek @ Oct 13 2006, 15:24:34) [snapback]92366[/snapback]

Gothic Gothic i jeszcze raz Gothic gra ktora wciaga na dlugie dlugie dlugie godziny. Klimat ,zadania, luzny tryb rozgrywki sprawiaja iz w ta gre mozna grac kilka razy (sam gralem po 5-6 razy w kazda czesc). Naprawde polecam. W istpoadzie wyjdzie 3 czesc Gothica ale to naprawde trzeba miec niezly sprzet. Pozdrawiam

W pełni popieram! Jedna z najlepszych gier w jakie grałem! smile.gif Najlepiej przejdź 1., puźniej 2. (odrazu z dodatkiem). Fenomenalny klimat, fabuła, grafika (jak na tamte czasy). Na początku możesz sie zrazić dziwnym sterowaniem, przyzwyczaisz się i polubisz taką konfigurację wink.gif. Jesli zagrasz, staniesz się kolejnym fanem seri. W tej chwili w empiku Gothic PL (1.,2.+dodatek) kosztuje 20zł, nic tylko brać i grać. POLECAM! rolleyes.gif
RuDi
QUOTE(switek @ Oct 13 2006, 15:24:34) [snapback]92366[/snapback]

Gothic Gothic i jeszcze raz Gothic gra ktora wciaga na dlugie dlugie dlugie godziny. Klimat ,zadania, luzny tryb rozgrywki sprawiaja iz w ta gre mozna grac kilka razy (sam gralem po 5-6 razy w kazda czesc). Naprawde polecam. W istpoadzie wyjdzie 3 czesc Gothica ale to naprawde trzeba miec niezly sprzet. Pozdrawiam

Gralem, gralem smile.gif Tak wlasnie mysle zeby zagrac jeszcze raz tylko brakuje mi chyba jednej plytki Gothic 2
Morte
Od siebie polecam Planescape Torment. RPG twórców Baldur's Gate. Fantastyczny klimat, niebanalna fabuła to główne atuty tej pozycji. Mimo upływu paru lat od premiery gra nie wygląda źle. Zabawa na kilkadziesiąt godzin gwarantowana smile.gif

Zabrzmiało to jak kiepska reklama tongue.gif
Wyrób Czekoladopodobny
Spróbuj czegoś orientalnego:

Space Rangers 2: Rebelia

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,8&x=gra,27,10523,1178

PS Co do Titan Questa to polecam. Świetna gierka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.