Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję Piłki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
arm
Witam !

Poszukuję piłki Nike Mercurial Vapor II

IPB Image
IPB Image
NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Oct 11 2006, 04:55:37) [snapback]92114[/snapback]
Witam !

Poszukuję piłki Nike Mercurial Vapor II

Siemano wariacie....masz tu piłke...milej gry x2.gif square.gif l1.gif hehe... Pozdro

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...394951642595532

arm
QUOTE(Danioo7 @ Oct 11 2006, 13:58:46) [snapback]92131[/snapback]

Siemano wariacie....masz tu piłke...milej gry x2.gif square.gif l1.gif hehe... Pozdro

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...394951642595532

Dzięki za wysiłek, ale nie o tą piłke mi chodzi. To jest starsza wersja Nike Vapor, ktora wyglada tak,że w polowie jest biała, a w połowie złota. Natomiast Vapor II jest cała biała ze złotym pasem przez środek.
NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Oct 11 2006, 23:18:31) [snapback]92173[/snapback]

Dzięki za wysiłek, ale nie o tą piłke mi chodzi. To jest starsza wersja Nike Vapor, ktora wyglada tak,że w polowie jest biała, a w połowie złota. Natomiast Vapor II jest cała biała ze złotym pasem przez środek.

no nie ma sprawy kolego...swoja droga ta jest tez fajna ale nie omieszkam podeslac Ci texturke jak tylko wpadnie mi w łapy...pozdrawiam...swoja droga moze mi pomozesz...wgralem sobie kilkaset pileczek...problem w tym ze niektore pilki przy wyborze przez meczem wygladają miodzio ale w czasie meczu sa albo gladkie biale...albo przezroczyste...?...co sie moze dziac...? textury ?...skad bierzesz pileczki ? Pozdro

arm
QUOTE(Danioo7 @ Oct 12 2006, 10:28:50) [snapback]92191[/snapback]

no nie ma sprawy kolego...swoja droga ta jest tez fajna ale nie omieszkam podeslac Ci texturke jak tylko wpadnie mi w łapy...pozdrawiam...swoja droga moze mi pomozesz...wgralem sobie kilkaset pileczek...problem w tym ze niektore pilki przy wyborze przez meczem wygladają miodzio ale w czasie meczu sa albo gladkie biale...albo przezroczyste...?...co sie moze dziac...? textury ?...skad bierzesz pileczki ? Pozdro

Niestety nie wiem co jest nie tak z tymi piłkami. Ja osobiscie używam piłek od DAMneda, jest ich ok.60, same najnowsze piłki, plus kilka piłek, które sam sobie dodałem jak np. biało-złota Puma V1 jakiej używają mistrzowie świata Włosi.

NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Oct 12 2006, 16:51:06) [snapback]92227[/snapback]

Niestety nie wiem co jest nie tak z tymi piłkami. Ja osobiscie używam piłek od DAMneda, jest ich ok.60, same najnowsze piłki, plus kilka piłek, które sam sobie dodałem jak np. biało-złota Puma V1 jakiej używają mistrzowie świata Włosi.

moze wrzucilbys mi gdzies taką paczuszke ?...bylbym wdzieczny... rolleyes.gif
arm
U mnie wszystkie te piłki działają dobrze.
Trzymaj!
balls.rar
NipponJapanBoy
QUOTE(arm @ Oct 12 2006, 17:43:45) [snapback]92241[/snapback]
U mnie wszystkie te piłki działają dobrze.
Trzymaj!
balls.rar

Dzieki serdeczne...fajnie sie prezentują...pozdro biggrin.gif
Teofilowiak1908
szukam pilki Nike tej ktora graja druzyny w Orange ekstraklasie
krolu
IPB Image
to jest pilka, która gra wiekszość klubów OE.
IPB Image
a to jest Nike Vapor...moze wam to pomoże.
pozdrawiam

PS:widzew0-1Legia biggrin.gif
Teofilowiak1908
blink.gif jak sie instaluje w ogole taka pilke tongue.gif
w GGS pilka ma za duzy rozmiar nie wiem jak to zmienic :/
jesli bys mogl dac ta pilke w formacie bin do dkz i jeszcze pdoac numerki plikow w ktorych sa pilki bo wszystko pozapominalem sad.gif
krolu
a nie masz ballservera??o wiele łatwiejsza instalacja....pamietam że też się meczyłem z wrzuceniem tej piłki przez ggs...
Teofilowiak1908
kurcze zainstalowalem pezez ballservera ale pilka w czasie meczu jest cala biala :/
o co chodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.