Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Karol16
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Karol16
Więc zakładam temat z moimi twarzami. Będą one na razie najprawdopodobniej fatalne, bo dopiero drugi dzień w tym siedzę. Proszę o łagodny wymiar kary biggrin.gif. Włosami na razie się nie zajmuję, dopiero się uczę, lecz długo potrwa, bo to trudniejsze niż twarze. Na pierwszy ogień poszedł Tomek Rząsa.
IPB Image
switek
Screeny wieksze w najlepszej jakości rob. Rzasa slaby pracuj.
Karol16
Teraz dopiero zobaczyłem Rząsę innych facemakerów na forum i zorientowałem się, że się kompromituję biggrin.gif Ale popracuję tongue.gif. Pozdro i dzięki za szybki komentarz, czekam na więcej.
Bartezz
Rząsa średni 5/10

Karol16
Dzięki za komentarze, miałbym też prośbę, by częściej oceniać prace nawet takich cieniasów jak ja, i dawać uwagi, byśmy mogli się nauczyć.
Mam dylemat, kogo wybrać na następną ofiarę biggrin.gif. Może podsunęlibyście mi kogoś? Prosiłbym od razu z fotką, jeśli łaska smile.gif
norek
http://img351.imageshack.us/img351/2605/butt2nw.jpg
go zrob...pozdro
Karol16
Kurde... już zacząłem robić Johna Hartsona... Jak skończę Hartsona (może dzisiaj smile.gif ) to zacznę Butta wink.gif
Karol16
Dobra, zrobiłem Hartsona. Trochę się męczyłem z nosem i oczami, i - jak widać - nie udało mi się ich do końca naprawić. Tak więc Hartson jest mało podobny, ale mówcie co mam zmienić smile.gif
IPB Image
Mortin
taka prosba, pokazuj wieksze screeny robione w rozdzialce 1024x768 i high detail
pozdro
Karol16
Ok, a może ktoś wreszcie oceni twarz, a nie rozdzielczość screena? smile.gif
kostek
Duzo pracy przed Tobą...
Karol16
Poprawiłem twarz Hartsona- moim zdaniem jest znacznie lepsza, żeby nie powiedzieć dobra. Ok, oceniajcie smile.gif IPB Image
bobex77
ty w chuja lecisz przeciez to twarz T-maca???
Karol16
To nie jest twarz t-maca- model jest mój, bmp też. Popatrz sobie na wcześniejszą twarz, przecież wystarczyło zrobić niewielkie poprawki. Wypraszam sobie tego typu podejrzenia. Nie widziałem twarzy t-maca, ale pewnie robił z tego samego zdjęcia, co ja IPB Image
bobex77
Pozwolilem sobie na małe porownanie:
by t-mac
IPB Image
by karol
IPB Image
prutek
Oświeć mnie ale roznicy nie widze ;|, jak dla mnie to jest to Rooney biggrin.gif
Riki101
QUOTE(bobex77 @ Oct 22 2006, 02:19:27) [snapback]93562[/snapback]

Pozwolilem sobie na małe porownanie:
by t-mac
IPB Image
by karol
IPB Image

Odrazu widac że zerżnąłeś model jak bmp od t-maca mad.gif są jak dwie krople wody ,bardzo dziwne nie prawdasz? blink.gif

proponuje zainteresowanie się tym tematem przez modów smile.gif
Voytec
karol, daj bina hartsona ktory zostal wykonany przez ciebie jak i bmp. i niech ktos da również hartsona timaka. bmp i model, łatwo bedzie porownać. nie chce nikogo oskarżac bez podstaw, ale na 1 rzut oka wygladają identycznie.

pozdrawiam
norek
QUOTE(Karol16 @ Oct 21 2006, 22:37:29) [snapback]93552[/snapback]

To nie jest twarz t-maca- model jest mój, bmp też. Popatrz sobie na wcześniejszą twarz, przecież wystarczyło zrobić niewielkie poprawki. Wypraszam sobie tego typu podejrzenia. Nie widziałem twarzy t-maca, ale pewnie robił z tego samego zdjęcia, co ja IPB Image

dajesz twarz Timaka i sie pod nia podpisujesz dodajac do tego jeszcze niesamowite historyjki.
Przeciez widac ze obie twarze to robota Timaka wiec nie wiem po co sie osmieszac....
50% ostrzezenia. Pozdrawiam.
Voytku nie trzeba miec modelu i bmp aby zauważyć że obie twarze są robione na tym samym modelu a wszczegolnosci jesli model nie zostal wcale tkniety.A z reszta co tu mowic o modelu skoro i tekstura ta sama.
T-Mac
morde robilem bardzo dawno i wydaje mi sie ze nie jest najlepsza (teraz bym zrobil lepsziej)
mogles cos lepszego podjebac
buhahaha
switek
No jak nic praca T-maca ehhhh skad sie biora tacy ludzie.
Voytec
QUOTE(norek @ Oct 22 2006, 08:24:34) [snapback]93594[/snapback]

Voytku nie trzeba miec modelu i bmp aby zauważyć że obie twarze są robione na tym samym modelu a wszczegolnosci jesli model nie zostal wcale tkniety.A z reszta co tu mowic o modelu skoro i tekstura ta sama.

tak ja wiem wink.gif tylko nie chciałem nikogo oskarżać o kradzież bez 100% pewności wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.