Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Pytanka
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Karol16
Aby nie robić niepotrzebnego spamu, założę jeden temat, w którym zadam dwa różne pytania:
1. Dlaczego nie mogę zainstalować Kitserwerów? Ściągnąlem dwa, ale gdy włączam "setup" wyskakuje coś takiego: IPB Image
2. Robię model twarzy w oedicie i zmieniam oczy, aby pasowały do wybranej textury. Wrzucam twarz do gry, a tam podwójne oczy (z textury i jak gdyby z modelu, choć nie wiem czemu). Robiłem wszystko wg. tutoriali, więc nie wiem co jest nie tak.
Prosiłbym o Waszą pomoc. Z góry dziękuję
Pozdro wink.gif
whan
QUOTE(Karol16 @ Oct 9 2006, 09:08:32) [snapback]91956[/snapback]
Aby nie robić niepotrzebnego spamu, założę jeden temat, w którym zadam dwa różne pytania:
1. Dlaczego nie mogę zainstalować Kitserwerów? Ściągnąlem dwa, ale gdy włączam "setup" wyskakuje coś takiego: IPB Image

najpierw sciagnij nowego ks 5.2.3 z naszego downloadu... Nie da się zainstalować ponieważ źle go ropakowałeś. Struktura plików powinna wyglądać tak:
np X:\Gry\Pes5\dat
Kitserver\folder Gdb i inne pliki ks.
pes5.exe
Karol16
Kitserwer cały czas miałem w tym folderze, który wymieniłeś. Być może mój problem jest spowodowany groźnym wirusem na kompie, pliki otwieram nie normalnie, klikając dwukrotnie myszką, tylko ctrl+alt+delete, "nowe zadanie", "przeglądaj" i otwieram wybrany plik. Kiedy spróbowałem otworzyć dwukrotnym kliknięciem, wyskoczyło to samo okienko, które podałem na screenie wyżej, ale z białą, nie szarą ramką. Niestety, to okienko po ułamku sekundy zamknęło się. Gdybym nie miał tych wirusów, to pewnie by mi działało... Czy jest może jakiś inny sposób na otwieranie plików? Nie wiecie co z tym zrobić?
Pozdro smile.gif
whan
jeśli masz virusa w pliku exe pesa to sie nie dziw ze nie zainstalujesz.
Karol16
nie mam w pesie wirusa, JESZCZE tam nie doszedł. Na razie kręci się po dysku C z małymi przeskokami na inny dysk, ale nie ten z PESem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.