Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Sp 4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Satay
Sprawa wygląda następująco...

Zainstalowałem SP 4.0 włącznie z wszystkimi dodatkami do kitservera.
Gra chodzi dobrze poza jednym wyjątkiem, który jest dosyć wkurzający. Mianowicie przy wyborze zmiany ustawienia klawiszy w trakcie rozgrywania meczu gra wyłacza się i wyrzuca mnie do windy sad.gif .
Winda nie rejestruje żadnych errorów.

Prosze o pomoc !
kostek
Miałem ten sam problem przy wcześniejszych wersjach Superpatcha.
Co masz zrobić? Nie wchodź w menu zmiany klawiszy, albo ściągnij o wiele lepszego Powerpatcha wink.gif
Mike85
QUOTE(kostek @ Sep 28 2006, 16:30:17) [snapback]90995[/snapback]

Miałem ten sam problem przy wcześniejszych wersjach Superpatcha.
Co masz zrobić? Nie wchodź w menu zmiany klawiszy, albo ściągnij o wiele lepszego Powerpatcha wink.gif

taaaaaaaa lepszy...szczegolnie ze w dalszym ciagu bez aktualnych skladów...
Satay
Może tak bez off-topu?

Mam PP i gdyby miał update składów to nawet bym sie nie zastanawiał nad naprawą SP. Ale update wychodzi i wychodzi... więc wrzuciłem sobie SP.
Ma ktoś inny jakiś sposób na ten problemik?
Mike85
QUOTE(Satay @ Sep 28 2006, 17:12:06) [snapback]91002[/snapback]

Może tak bez off-topu?

Mam PP i gdyby miał update składów to nawet bym sie nie zastanawiał nad naprawą SP. Ale update wychodzi i wychodzi... więc wrzuciłem sobie SP.
Ma ktoś inny jakiś sposób na ten problemik?

Jak chcesz to wrzuc sobie PP a offa i kitservera z SP
Bombka
Kto mi pomoze?!wgralem SP4.0 wg instrukcji i wszystko dziala poprawnie oprocz tego,ze twarze zawodnikow sa calkowicie zjeba**,mialem juz wczesniej zainstalowanego SP4.0 i nie mialem z tym problemu,wtedy inni mieli z tym problem.co moge robic nie tak?mam kitservera 5.2.3,restartuje go po wgraniu kolejnych folderow,moze to jest wina tego,ze gre uruchamiam przez mini image zrobiony z oryginala?pomozcie bo juz nie mam sily do tego:(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.