Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Forum
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Dami
Nie wiem zbytnio gdzie to umieścić, więc piszę tutaj.

A więc, przygotowałem projekt nowego skina dla forum.Skin ten został zaakceptowany przez redakcję serwisu i niedługo zostanie on 'wprowadzony' w życie.Jednakże dostępne są dwie wersje wyglądu, i tutaj, zwracamy się z prośbą do forumowiczów, o wybór wersji, która bardziej Wam pasuje.Głosy proszę oddawać w postach, opinie o projekcie również mile widziane.

Oto linki do projektu:

v1
v2

Pozdrawiam
snok3r
bardzo fajne skiny. brawo!
osobiscie wole v2 chociaz roznica jest minimalna tongue.gif
!HarrY?
Mi się bardziej podoba v2 biggrin.gif
bobex77
Mi równiezv2 bardziej odpowiada:)
krolu
a ja wolałbym pozostać przy starym dobrym skinem tongue.gif ale z tych dwóch rzeczywiście ładniejszy jest drugi....pozdrawiam
Dami
krolu - Nie martw się, będzie możliwość wyboru pomiędzy obecnym skinem, a nowym smile.gif.
.Piotrek.
Bardzo fajny pomysł, świetne skiny, bardziej podoba mi się wersja druga smile.gif
Riki101
Nowy skin to dobry pomysł smile.gif lepszy zdecydowanie drugi
arm
Różnica pomiędzy 1, a 2 wersją w zasadzie jest niewielka, ale nowy skin mi się podoba. Dobra robota! cool.gif
krolu
to dobrze biggrin.gif ...ale i tak pewnie bede śmigał na nowym dizajnie tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Karol Johnn
Roznicy praktycznie nie ma... ale jak juz mam wybierac to ver 2 jest "lepsza"
pzdr
norek
v2- bardziej wyraziste kolory. I dlatego jest minimalnie lepszy od v1. Pozdro.
.::NorD::.
V2 lepiej się prezentuję ale obie wersje są na białym jednolitym tle i to trochę razi.
Wkomponujcie w te białe tło jakieś dodatki , będzie dużo lepiej.
BartekRym
Z tych dwóch wesja 2 lepsza... ale i tak obecny jest moim zdaniem najlepszy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.