Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje Ludzi Do Współpracy
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
qqq
Poszukuje ludzi do współpracy przy tworzeniu strony internetowej o tematyce piłkarskiej a dokładniej- zagranicznych lig europejskich z multimediami. Do współpracy poszukuje grafika,newsmana,uploadera.Zapraszam!
Prosze wpisaywac sie w tym temacie bądź pw/gg 6843568
Rivaldinho
Przecież Issonline jest, a oni zawsze szukają utalentowanych, chętnuch do pracy internetowiczów, zastanów się czy lepiej przyłączyć do istyniejącego już dużego formatu serwisu o tematyce takiej i nawet w wiekszym zakresie niż twój arcy patent na kolejną kilu tygodniopwą stronę, wielu jak ty robiło strony itp...darmowe fora- same niewypały.Radzę się zastanowić :>
qqq
chłopcze ja miałem jedno z najbardziej znanych for sportowych jednak padło sad.gif powyżej 1200 userów
snok3r
QUOTE(qqq @ Sep 25 2006, 23:01:00) [snapback]90739[/snapback]

chłopcze ja miałem jedno z najbardziej znanych for sportowych jednak padło sad.gif powyżej 1200 userów

mam nadzieje, ze mieliscie tam jakas korekte dry.gif
skoro takie dobre bylo to czemu upadlo?
Rivaldinho
QUOTE(qqq @ Sep 25 2006, 23:01:00) [snapback]90739[/snapback]

Lol 1200.... wacko.gif , nie mądrz się.
qqq
serwer padł a nie było backup`a
siano
no to gratulujemy administracji wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.