Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czybeda Blendy W Pes6?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Jawor
CIEKAWE CZY W PES6 BEDA TAKIE BLEDY JAK W 5 .CHODZI MI O TO ZE PRZY STRZALE NIEMA KIBICOW A W POWTORCE JUZ SA .
whan
CIEKAWE CZY W PES6 BEDA TAKIE BLEDY JAK W 5 .CHODZI MI O TO ZE PRZY STRZALE NIEMA KIBICOW A W POWTORCE JUZ SA .

wiel błond. Bendom pewnie dalej takie rurzne błendy ale jeszcze nic nie wiadomo nam.

http://sjp.pwn.pl/ wink.gif

BartekRym
Ta gra bendzie cała wypeuniona błendami. Nie kópuj jej bo bendzie dópna.

PS. Naucz się pisac posty normalnie, i dopiero pisz na forum, bo tylko robisz sobie obciach.

PS2 Chyba raczej ideą twórców PESa6 było sprawic, że nie będzie w niej tylu błędów co w poprzedniej wersji prawda? Chyba, że się mylę... tongue.gif
Petersen
Dajcie se siana, przecież chłopak nie użył tylko polskich znaków diaktrycznych. Gorzej byłoby jakby napisał błendy.
snok3r
QUOTE(Petersen @ Sep 25 2006, 21:58:35) [snapback]90722[/snapback]

Dajcie se siana, przecież chłopak nie użył tylko polskich znaków diaktrycznych. Gorzej byłoby jakby napisał błendy.

napisal...tyle ze w temacie dry.gif
Jawor
chłopaki nie podniecajcie sie post pisała moja córka biggrin.gif
Lisek
ale sciema...
siano
QUOTE(Petersen @ Sep 25 2006, 21:58:35) [snapback]90722[/snapback]

w leb bys nie chcial?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.