Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Oedit Pomocy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bartolek
Mam problem z OEDIT-em i proszę abyście mi dali do ściągnięcia ten program bo mam ale nie wiem czemu to mi wyskakuje:

IPB Image

Dzieki i pozdro czekam.

PS. powiedzcie jak go dobrze uruchomic biggrin.gif
kamikadze_14
Kliknij options->Oedit path i wybierz plik uruchamiający Oedit
zembi
fajnie że ktoś poruszył temat Oedita smile.gif mam bowiem problem, a raczej chciałbym sie poprostu poskarżyć i zapytać o jakieś porady profesjonalistów. denerwuje mnie bowiem, że twarz w grze wygląda zupełnie inaczej niż w Oedicie. kiedy w Oedicie uzyskam taki efekt, jaki zawsze chciałem i twarz jes poprostu zajebista [czyt.ogień] to gdy odpalam ją w pesie jest do D... nie podobna dry.gif

np.:
IPB Image
arq
No to ja mam chyba gorszy problem, bo u mnie twarzy w grze wogole nie ma. Kiedy wchodze w grze do edit i dalej player edit zeby zobaczyc co zrobilem i jak to wyglada w grze niestety w momencie, w ktorym powinna wyswietlic sie moja mordka gra wyskakuje do windy. Podejrzewam a nawet jestem pewny ze nie chodzi o bmp a o model. Moze cos wiecie na ten temat. Jesli tak to dajcie znac. Z gory thanx.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.