Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprzedam Druzyne Na Hattrick'u
board.issonline.pl > Inne > Gry > Hattrick i Managerzone
mcraczek
Sprzedam konto internetowe na hattrick.org ( internetowy menadzer pilkarski ). Druzyna w VI lidze. Wiecej informacji pod numerem gg: 2354376
Rivaldinho
Odpowiedni na to by był bardziej topic Pchli Targ, a tak wogóle to masz pole do popisu na allegro...
mcraczek
Na Allegro za to banuja smile.gif
lookass
Na Hattricku z resztą tez dry.gif
mcraczek
Temat juz nie aktualny sprzedalem swoj team za 10 zl....
snok3r
QUOTE(mcraczek @ Sep 21 2006, 22:07:57) [snapback]90101[/snapback]

Temat juz nie aktualny sprzedalem swoj team za 10 zl....

...
pankracy23
siemano
sprzedam 2 lata mojego poswieconego czasu, najpierw sie troszke bawilem pozniej zaczalem zbierac kasiorke. konto w jednej z najslabszych lig natomiast na koncie swieci sie blisko 70 banieczek kazdy kto gra wie ile czasu nalezy poswiecic zeby sie cos dorobic. a wiec jesli chcesz wejsc do gry i nie bawic sie z 400 tysiecznym budzetem w zdobywanie 25 gwiazdek na mecz (jak dobrze pojdzie☺) to zainwestuj i zdobywaj coraz to wyzsze szczeble tej super gierki. czekam na konkretne propozycje na gadu 13123606
Shadov18
Tak jak kolega wyżej chętnie odsprzedam liga VI (7 miejsce) jeśli by się postarać, jest spora szansa na utrzymanie. Całkiem przyzwoity skład wart jakieś 60-70 mln. Bardzo dobry start w tym najpopularniejszym managerze internetowym smile.gif pisać na priv jestem otwarty na wszelakie propozycje.
cobra_1994
chce kupic klub od ligi 8 wzwyż sprzedających proszę o kontakt numer gg 5077423
mateusz91
Kupię konto na Hattrick.org minimum 8liga smile.gif

wiecej info pod numerem gg: 8871478
pankracy23
500 000 na ht dla kazdego kto sie zarejestruje z tego linku. jak twoje konto zostanie zweryfikowane to kaska na ht od razu plynie
hattrick
Witam. Sprzedam/oddam konto w dobre ręce (doświadczenie w HT?). Brak czasu i przemęczenie materiału z mojej strony.

Sprzedam drużynę VI liga. Skład wart ponad 100 mln młody i zbilansowany (TOP 11 ponad 550 tys TSI.)- zawsze odpowiednio rotowany. Stadion 50 tys. ponad 4 lata grania.

Cena: do negocjacji = wygrywa najwyższa oferta.
Kontakt email (zależny mi na konkretnych osobach - szybka sprzedaż - [email protected]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.