Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Kostek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
kostek
Wojeciech Łobodziński (Zagłębie Lubin) previev
IPB Image

Twarz robiona z połówki fotki, gdyz zawodnik stał nieco bokiem. Mówcie co jest nie tak, co poprawić i nad czym popracować przy tworzeniu następnych facjat.
PS. Być moze dorobie mu jutro włosy.
olivier
fajna twarz,moze zrób te wloski i troche jeszcze popracuj w oedit.
Lisek
to twoja pierwsza praca?? blink.gif jeśli tak to możesz być facemaker typu norek, timak, kemocik... nie bardzo kojaze wyglad lobodzinskiego ale morda super wub.gif daj fotke z ktorej robiles, bede mogl porownac
Riki101
QUOTE(kostek @ Sep 18 2006, 01:50:42) [snapback]89535[/snapback]

Wojeciech Łobodziński (Zagłębie Lubin) previev
IPB Image
Twarz robiona z połówki fotki, gdyz zawodnik stał nieco bokiem. Mówcie co jest nie tak, co poprawić i nad czym popracować przy tworzeniu następnych facjat.
PS. Być moze dorobie mu jutro włosy.

Ładna mordka tylko tak dalej
Mortin
QUOTE(Lisek @ Sep 18 2006, 21:08:43) [snapback]89666[/snapback]

to twoja pierwsza praca?? blink.gif jeśli tak to możesz być facemaker typu norek, timak, kemocik... nie bardzo kojaze wyglad lobodzinskiego ale morda super wub.gif daj fotke z ktorej robiles, bede mogl porownac

nosz... a o mnie to zapomnial tongue.gif
dobra twarz, lecz stac Cie na wiecej
pozdro :*
.Piotrek.
Bardzo ładna twarz, jedyne co mógłbyś zmienić to włosy smile.gif
Gratulacje

kostek
Wojciech Łobodziński Zagłębie Lubin _final
IPB Image

Włosy: Powerpatch
Jezeli ktoś widzi coś, co mogę (i potrafię) poprawić to pisać.
To jest moja... około 4-5 twarz w zyciu. Ale ostatnią robiłem juz szmat czasu temu... Więc tak jakby zaczynam od nowa.
.::Diego::.
QUOTE(kostek @ Sep 18 2006, 21:20:14) [snapback]89688[/snapback]

IPB Image

To jest moja... około 4-5 twarz w zyciu. Ale ostatnią robiłem juz szmat czasu temu... Więc tak jakby zaczynam od nowa.

Morda bdb, tylko w pierwszej wersji bmp było lepsze - mniej wyostrzone - ale i tak możesz binem zarzucić tongue.gif
olo
bardzo ladny lobodzinski:)
switek
Łobodzinski bardzo ladny.... No no rosnie kolejny konkurent wink.gif
jano
Bardzo fajna mordka tylko weź mu ciut przesuń usta w lewo od mojej smile.gif Possdro!
norek
QUOTE(kostek @ Sep 18 2006, 23:20:14) [snapback]89688[/snapback]

IPB Image

oo kostek sie wyrabia smile.gif Ladne modele coraz lepsze bmp...jestes na dobrej drodze.
Pozdro.
kostek
Mateusz Zytko (Zagłebie Lubin)_previev

IPB Image
Bartezz
Fajny tylko zrob mu lepsze wlosy
Voytec
nie wie jak on wygląda, ale widze że trudne zdjęcie miałeś. może pokaż, łatwiej będzie mi osenić ;P. pozdr.
kostek
Mateusz Zytko (Zagłebie Lubin)_final
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.