Twarz robiona z połówki fotki, gdyz zawodnik stał nieco bokiem. Mówcie co jest nie tak, co poprawić i nad czym popracować przy tworzeniu następnych facjat. PS. Być moze dorobie mu jutro włosy.
olivier
Sep 18 2006, 10:47
fajna twarz,moze zrób te wloski i troche jeszcze popracuj w oedit.
Lisek
Sep 18 2006, 18:07
to twoja pierwsza praca?? jeśli tak to możesz być facemaker typu norek, timak, kemocik... nie bardzo kojaze wyglad lobodzinskiego ale morda super daj fotke z ktorej robiles, bede mogl porownac
Wojeciech Łobodziński (Zagłębie Lubin)previev Twarz robiona z połówki fotki, gdyz zawodnik stał nieco bokiem. Mówcie co jest nie tak, co poprawić i nad czym popracować przy tworzeniu następnych facjat. PS. Być moze dorobie mu jutro włosy.
to twoja pierwsza praca?? jeśli tak to możesz być facemaker typu norek, timak, kemocik... nie bardzo kojaze wyglad lobodzinskiego ale morda super daj fotke z ktorej robiles, bede mogl porownac
nosz... a o mnie to zapomnial dobra twarz, lecz stac Cie na wiecej pozdro :*
.Piotrek.
Sep 18 2006, 19:20
Bardzo ładna twarz, jedyne co mógłbyś zmienić to włosy Gratulacje
kostek
Sep 18 2006, 20:19
Wojciech Łobodziński Zagłębie Lubin_final
Włosy: Powerpatch Jezeli ktoś widzi coś, co mogę (i potrafię) poprawić to pisać. To jest moja... około 4-5 twarz w zyciu. Ale ostatnią robiłem juz szmat czasu temu... Więc tak jakby zaczynam od nowa.
Włosy: Powerpatch Jezeli ktoś widzi coś, co mogę (i potrafię) poprawić to pisać. To jest moja... około 4-5 twarz w zyciu. Ale ostatnią robiłem juz szmat czasu temu... Więc tak jakby zaczynam od nowa.
Morda bdb, tylko w pierwszej wersji bmp było lepsze - mniej wyostrzone - ale i tak możesz binem zarzucić
olo
Sep 19 2006, 10:42
bardzo ladny lobodzinski:)
switek
Sep 19 2006, 10:50
Łobodzinski bardzo ladny.... No no rosnie kolejny konkurent
jano
Sep 21 2006, 21:26
Bardzo fajna mordka tylko weź mu ciut przesuń usta w lewo od mojej Possdro!
oo kostek sie wyrabia Ladne modele coraz lepsze bmp...jestes na dobrej drodze. Pozdro.
kostek
Sep 22 2006, 19:07
Mateusz Zytko (Zagłebie Lubin)_previev
Bartezz
Sep 22 2006, 19:15
Fajny tylko zrob mu lepsze wlosy
Voytec
Sep 23 2006, 05:30
nie wie jak on wygląda, ale widze że trudne zdjęcie miałeś. może pokaż, łatwiej będzie mi osenić ;P. pozdr.
kostek
Sep 24 2006, 08:36
Mateusz Zytko (Zagłebie Lubin)_final
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.