Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak wgrac PES4 PC PES4 PC - Olemix v1.5.rar ??????
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Tomi84
Sciagnałem z linku podanego na stronie ale nie wiem jak go zaistalowac. Moze ktoś pomoże. Katalog po rozpakowaniu zawiera taki pliki

Aha mòj kumpel sciagnal DVD Ripa i nie moze wgrac patcha 1.10 wie ktos czemu ???????????????
Drakkar
Odpowiedź do pytania drugiego: BO TO RIIIIP!!! Oficjalne patche działają z oryginalnymi wersjami gry.
kucharz
wiec zaczne od tego ze sciagnales patch OLE MIX ten nowy 1.5 lecz pewnie nie masz czesci 4 tak jak my wszyscy sad.gif (chyba ze sie myle laugh.gif ) wiec nie bedziesz w stanie poprawnie zainstalowac dodatku! Pliki 0_sound ,0_text, f_text musisz skopiowac do folderu "data" w grze.Savy musisz rozpakowac do folderu z gra smile.gif no i na koncu ten patch od Konami ktory jest w pliku exe. wiec wystarczy kliknac i zainstalowac tongue.gif pozdro narx.
Tomi84
Przekopiowalem te pliki i jest jedno ale.....wszystko jest dobrze, muzyka stroje , emblematy itp ...ale nazwy klubòw mam caly czas takie jak jak normalnie w PESie :/ wie ktos co z tym zrobic....aha i ten crack do patcha nie dziala :/
Przemsky
Nazwy klubòw nie masz bo pewnie nie wgrałeś pliku OF.
Wgraj sobie "Save - all lock" jak chcesz mieć wszystko zablokowane w pes shopie, albo "Save - all unlock" jeśli chcesz mieć odblokowane, do katalogu z SAVE i będziesz miał kluby i nazwiska.
A z tym crackiem to też mam DVDripa i wszystko hula smile.gif
Tomi84
Moze ktos jeszcze raz napisac po kolei co i jak zrobic...bo moze cos zle robie....aha i jak mozecie to to wrzuccie gdzies do netu tego cracka...
kemot
laugh.gif
Arkusz
Ej co muszę zrobić żeby mieć prawdziwe nazwy klubòw :?: Mam tego pacza olemix 1.5
Mariolo
a ma ktos linka do wersji na ftp? bo na torrencie cos stanelo
Arkusz
Ten patch jest chyba tylko na torencie jak narazie...
cro1
Hej polecam mòj sposòb myślę że to dobre wyjśćie. Ja zaistalowałem patcha Wolfa 3.0 a następnie z Oliego zaintalowałem tylko ten plik ps4patch1_10 inie przerzucając plikòw asf. Włąściwie mam Wolfa 3.O a to z Oliego dodało mi super flagi. Mòwię wam wypas. No można jeszcze odblokować sobie rzeczy w shopie. Pozdrawiam.
Mariolo
Cytat
Ten patch jest chyba tylko na torencie jak narazie...

ale na torrencie juz nie ma tego pliku! a na filefront, sa tylko 3 z 5 czesci!
Mariolo
kurde, wie ktos co tam trza popodmieniac, bo to jest french lengłidż a nie czaje go wogle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.