Tomi84
Dec 21 2004, 15:35
Sciagnałem z linku podanego na stronie ale nie wiem jak go zaistalowac. Moze ktoś pomoże. Katalog po rozpakowaniu zawiera taki pliki
Aha mòj kumpel sciagnal DVD Ripa i nie moze wgrac patcha 1.10 wie ktos czemu ???????????????
Drakkar
Dec 21 2004, 15:56
Odpowiedź do pytania drugiego: BO TO RIIIIP!!! Oficjalne patche działają z oryginalnymi wersjami gry.
kucharz
Dec 21 2004, 17:47
wiec zaczne od tego ze sciagnales patch OLE MIX ten nowy 1.5 lecz pewnie nie masz czesci 4 tak jak my wszyscy

(chyba ze sie myle

) wiec nie bedziesz w stanie poprawnie zainstalowac dodatku! Pliki 0_sound ,0_text, f_text musisz skopiowac do folderu "data" w grze.Savy musisz rozpakowac do folderu z gra

no i na koncu ten patch od Konami ktory jest w pliku exe. wiec wystarczy kliknac i zainstalowac

pozdro narx.
Tomi84
Dec 22 2004, 22:40
Przekopiowalem te pliki i jest jedno ale.....wszystko jest dobrze, muzyka stroje , emblematy itp ...ale nazwy klubòw mam caly czas takie jak jak normalnie w PESie :/ wie ktos co z tym zrobic....aha i ten crack do patcha nie dziala :/
Przemsky
Dec 22 2004, 23:48
Nazwy klubòw nie masz bo pewnie nie wgrałeś pliku OF.
Wgraj sobie "Save - all lock" jak chcesz mieć wszystko zablokowane w pes shopie, albo "Save - all unlock" jeśli chcesz mieć odblokowane, do katalogu z SAVE i będziesz miał kluby i nazwiska.
A z tym crackiem to też mam DVDripa i wszystko hula
Tomi84
Dec 23 2004, 15:56
Moze ktos jeszcze raz napisac po kolei co i jak zrobic...bo moze cos zle robie....aha i jak mozecie to to wrzuccie gdzies do netu tego cracka...
Arkusz
Dec 25 2004, 09:38
Ej co muszę zrobić żeby mieć prawdziwe nazwy klubòw :?: Mam tego pacza olemix 1.5
Mariolo
Dec 26 2004, 19:34
a ma ktos linka do wersji na ftp? bo na torrencie cos stanelo
Arkusz
Dec 27 2004, 08:40
Ten patch jest chyba tylko na torencie jak narazie...
Hej polecam mòj sposòb myślę że to dobre wyjśćie. Ja zaistalowałem patcha Wolfa 3.0 a następnie z Oliego zaintalowałem tylko ten plik ps4patch1_10 inie przerzucając plikòw asf. Włąściwie mam Wolfa 3.O a to z Oliego dodało mi super flagi. Mòwię wam wypas. No można jeszcze odblokować sobie rzeczy w shopie. Pozdrawiam.
Mariolo
Dec 27 2004, 12:03
Cytat
Ten patch jest chyba tylko na torencie jak narazie...
ale na torrencie juz nie ma tego pliku! a na filefront, sa tylko 3 z 5 czesci!
Mariolo
Dec 28 2004, 13:33
kurde, wie ktos co tam trza popodmieniac, bo to jest french lengłidż a nie czaje go wogle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.