pablitos21
Sep 17 2006, 09:15
siema jak myslicie kto wygra mecz faworytem jaest manu przemawia za nich stadion i ostatnie wyniki ale dzis 17.00
melman
Sep 17 2006, 09:27
no ja mam nadzieje, ze Kanonierzy sie przelamia i wygraja z ManU (chyba w lidze ostatni raz wygrali w 2002 roku),ale bedzie ciezko
Piernik_21
Sep 17 2006, 09:41
Ja jestem za ManUtd! Ostatnie 4 mecze w lidze o przodu, dziś dołożą jeszcze jeden.
GLORY GLORY MANUTD!!!!
.Piotrek.
Sep 17 2006, 11:18
Mam nadzieję, że mecz wygra Arsenal Londyn.
Wierze w ten klub i zawodników 
Mecz będzie na pewno bardzo ciekawy.
Wytypowac zwyciezce to zaden problem wygra Man U !!!!
Mooner
Sep 17 2006, 12:01
machester pod względem teoretycznym powinien wygrać ten mecz, świetnei rozpoczał sezon, w przeciwieństwie do arsenalu, w man U nie ma giggsa i parka, natomiast w arsenalu nei ma henrego i RvP.... więc Man U ma jeszcze większe szanse... wierze w to ze arsenal wygra naturalnie bo im kibicuje ;] jednak chciałbym zauważyć ze man U jest dobry przy słabych rywalach, z totenhammem już mieli duże problemy
Viperdiesel
Sep 17 2006, 12:13
Rozum mówi - ManU
Serce - Arsenal
Man U błyszczy, Arsenal nie ;p
Zdecydowanie Diabełki ]:->
Chociaż największe osłabienie to brak Giggsa, ale dadzą radę ;]
jednak chciałbym zauważyć ze man U jest dobry przy słabych rywalach, z totenhammem już mieli duże problemy
A arsenal ma duze problemy nawet ze słabszymi

(widac to po wynikach z tego sezonu) , wiec co może zrobić z klubami swiatowego formatu

(wyjatkiem był finał LM w tamtym sezonie, ale wtedy kanonierzy byli w formie). Z całym szacunkiem dla Arsenalu ale z nie maja wiekszych szans nawiazac walke nawet o wice mistrzostwo.
Chociaż największe osłabienie to brak Giggsa, ale dadzą radę ;]
Pewnie że dadzą rade bo do składu powraca C.Ronaldo
NipponJapanBoy
Sep 17 2006, 13:27
No przeciesh to jasna sprawda kto wygra...
Glory Man Utd !
Wislak
Sep 17 2006, 13:49
KUSZCZAK W 1 SKŁADZIE MANU !! polecam
http://www.soccerlive.tv.pl/ !! GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!
sheva7
Sep 17 2006, 14:57
Kuszczak obronil karnego :-)))) GO GO MAN UTD !!
Mistrzowie(Arsenal) wygrali 1-0
.Piotrek.
Sep 17 2006, 16:10
Cieszę się ze zwycięstwa Arsenalu Londyn.
Brawo także dla Kuszczka rozegrał dobry mecz i obronił karnego
Riki101
Sep 17 2006, 16:24
Arsenal wygrał zasłurzenie i gdyby nie Kuszczak w bramce Man Utd mogliby wygrac wyrzej
No wiesz gdyby nie Lehman to tez Arsenal nie mial by za ciekawie
pablitos21
Sep 17 2006, 18:59
jetem fanem man utd ale arsenal pokazal klase szkoda bo tomek obronil karniaka i dziadoskie chelsea bedzie przed nimi
Nie beda przed nimi bo maja gorszy bilans bramkowy, ale nie sa pierwsi bo wyprzedza ich Portsmouth.
Mooner
Sep 17 2006, 19:40
QUOTE(szyma2 @ Sep 17 2006, 20:23:34) [snapback]89507[/snapback]
No wiesz gdyby nie Lehman to tez Arsenal nie mial by za ciekawie

i dlatego to on jest w drużynie arsenalu, nie kto inny...

:D
yeah arsenal wygrał! super... ale odydwa zespoły rozegrały wspanieły mecz.. ach te klasyki ;]
Nelson
Oct 18 2006, 15:13
QUOTE(szyma2 @ Sep 17 2006, 16:25:28) [snapback]89441[/snapback]
Z całym szacunkiem dla Arsenalu ale z nie maja wiekszych szans nawiazac walke nawet o wice mistrzostwo.
Przypomnę Ci to zdanie, po sezonie.
Arsenal cienki jest.Teraz w grupie G przegrali z CSKA Moskwa, choć meczu nie widziałem to wynik mówi sam za siebie.
Za menczesterem też nie jestem... nadal jestem sercem z Liverpoolem
Nelson
Oct 18 2006, 15:34
QUOTE(Bo0os @ Oct 18 2006, 18:31:47) [snapback]93028[/snapback]
Arsenal cienki jest.Teraz w grupie G przegrali z CSKA Moskwa, choć meczu nie widziałem to wynik mówi sam za siebie.
Jeden mecz niczego nie świadczy

, tym bardziej, że w lidze im idzie ostatnio fenomenalnie...
Aha, a oli się nie mylę, to niedługo: Man U - Liverpool...
Mooner
Oct 18 2006, 17:21
QUOTE(Bo0os @ Oct 18 2006, 18:31:47) [snapback]93028[/snapback]
Henry'emu nie zaliczono bramki.. sędzie niesłusznie powiedział, że była ręka, i na dodatek Henry dostał żółtą kartkę za to.. była to chyba 80 któraś minuta, więc sam wynik nigdy niczego nie mówi...
z klubami z moskwy zawsze się gra trudno, gdy graja u siebie, a w grudniu, listopadzie to już masakra... myśle ze, każdy klub by miałby tam problemy i to duże, CSKA to klub Romana Abramovicza, i jets to klub o dziwo z brazylijskimi gwiazdami!
QUOTE(Nelson @ Oct 18 2006, 18:14:39) [snapback]93026[/snapback]
Przypomnę Ci to zdanie, po sezonie.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy Ty sądzisz że Arsenal bedzie w lidze chociażby drugi

. Powiem Ci teraz w ciemno że dwa pierwsze miejsca są zarezerwowane dla Man Utd i Chelsea i to oni powalczą o mistrza. A Arsenal może być co najwyżej trzeci choć i w to wątpie. Tyle ode mnie nie mam nic do Arsenalu ale jeśli ktoś pisze że Arsenal ma szanse powalczyć o mistrza czy też wice to poprostu musiałem sprowadzić Cię spowrotem na ziemię.
QUOTE(szyma2 @ Oct 18 2006, 20:32:58) [snapback]93054[/snapback]
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy Ty sądzisz że Arsenal bedzie w lidze chociażby drugi

. Powiem Ci teraz w ciemno że dwa pierwsze miejsca są zarezerwowane dla Man Utd i Chelsea i to oni powalczą o mistrza. A Arsenal może być co najwyżej trzeci choć i w to wątpie. Tyle ode mnie nie mam nic do Arsenalu ale jeśli ktoś pisze że Arsenal ma szanse powalczyć o mistrza czy też wice to poprostu musiałem sprowadzić Cię spowrotem na ziemię.
Serio? Carrick odkąd do was trafił "zgubił" formę, Scholes to tej swojej formy to chyba nigdy nie odnajdzie, no i ten bezjajowy Flecher- z takim środkiem pola o mistrzostwo raczej walczyć nie będziecie.
1) Carrick sie odnajdzie
2)Skols strzelil brame w LM
3) fletcher jeszce pokaze klase( arsenalowi juz strzelil brame )
acha a jak wytlumaczysz lidera premiership i LM w swojej grupie? przypadek?
QUOTE(eecik @ Oct 19 2006, 23:00:12) [snapback]93250[/snapback]
1) Carrick sie odnajdzie
2)Skols strzelil brame w LM
3) fletcher jeszce pokaze klase( arsenalowi juz strzelil brame )
acha a jak wytlumaczysz lidera premiership i LM w swojej grupie? przypadek?
1) mam nadzieję bo liczę że wróci do kadry
2)No może tam coś strzelił ale generalnie forma mizerna
3)Ten gość jest strasznie słaaaaaaby i nie wiem co on robi w ogóle w pierwszej 11'stce. Jak widzę te waszą gre to niemal spię.... Gdzie ten stary M.U co napierdalali pełno bramek z becksem na skrzydle i Atakiem York-Cole ...że nie wspomnę o czasach Cantony...
Carrick odkąd do was trafił "zgubił" formę

To było dobre ale czy to przypadek że chociażby w ostatnim meczu Man United dostał najlepszą ocene po meczową

. Ale dobra nie mam zamiaru się z nikim kłucić o to kto jest lepszy bo o tym świadczą wyniki na których rzecz jasna opieram swoją wypowiedź.
QUOTE(szyma2 @ Oct 20 2006, 00:18:17) [snapback]93266[/snapback]

To było dobre ale czy to przypadek że chociażby w ostatnim meczu Man United dostał najlepszą ocene po meczową

. Ale dobra nie mam zamiaru się z nikim kłucić o to kto jest lepszy bo o tym świadczą wyniki na których rzecz jasna opieram swoją wypowiedź.
Forma to nie przypadkowy występ tylko seria dobrych występów. Ja nie patrze na "wyniki" tylko na grę poszczególnych zawodników
narazie nie ma po co mowic o mistrzostwie; licze na ManU w meczyku z liver;
Glory glory MAN UNITED!!!
ManU- Liveprool 2:0 gol skolsa co Ty na to???
Gratuluje:)Jak jednak przyjdzie sie ścierać w środku pola z Chelsea to zobaczysz braki swoich puplików:) Spójrz lepiej na Tabele który Arsenal...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.