Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Barca 06/07 Unicef
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
misiek1899
Witam.Ma ktoś może stroje Barcy (dom,wyjazd,bramkarski dom i wyjazd) na sezon 06/07 ale z logiem UNICEF ?
Jaymz
Link
misiek1899
Mam co do tych strojów 2 uwagi :

1.Kolory napisów sa złe bo na pomaranczowej kosuzlce napisy czyli nr i nazwisko powinny byc niebieskie a nie żółte i na niebieksich strojach powinny byc żółte a nie niebieskie.

2.Stój bramkarski domowy powinien byc nie zielony tylko niebieski.

Ma ktos takie stroje aby nie miały błędów które wymieniłem ?

Prosze o pomoc.
grzesio1712
QUOTE(misiek1899 @ Sep 17 2006, 09:48:22) [snapback]89386[/snapback]

Mam co do tych strojów 2 uwagi :

1.Kolory napisów sa złe bo na pomaranczowej kosuzlce napisy czyli nr i nazwisko powinny byc niebieskie a nie żółte i na niebieksich strojach powinny byc żółte a nie niebieskie.

2.Stój bramkarski domowy powinien byc nie zielony tylko niebieski.

Ma ktos takie stroje aby nie miały błędów które wymieniłem ?

Prosze o pomoc.

spróbuj na tej stronce, powinny być dobre: http://www.pes5-collection.de.vu/ wchodzisz w "Spanien - Primera Division" a nastepnie do tematu "FC Barcelona 2006/2007 - by eleanor". Stroje wykonane przez kel'a to wersja ligowa
Jawor
QUOTE(grzesio1712 @ Sep 17 2006, 12:20:30) [snapback]89393[/snapback]

spróbuj na tej stronce, powinny być dobre: http://www.pes5-collection.de.vu/ wchodzisz w "Spanien - Primera Division" a nastepnie do tematu "FC Barcelona 2006/2007 - by eleanor". Stroje wykonane przez kel'a to wersja ligowa

co tam trzeba wpisac w te rubryki email czy ktos mi moze wytlumaczyc krok po kroku
kostek
Musisz się zarejestrować na forum poprostu... Przynajmniej tak mi się wydaje.
.Piotrek.
Wpisz Swój nick, adres e-mail i inne Swoje dane.
Później otrzymasz wiadomość na e-maila, klikniesz w link i w ten sposób potwierdzisz rejestrację, zaloguj się i będziesz mógł już przeglądać tematy tego forum, pisać posty ... smile.gif

Jawor
QUOTE(.Piotrek. @ Sep 17 2006, 14:25:36) [snapback]89420[/snapback]

Wpisz Swój nick, adres e-mail i inne Swoje dane.
Później otrzymasz wiadomość na e-maila, klikniesz w link i w ten sposób potwierdzisz rejestrację, zaloguj się i będziesz mógł już przeglądać tematy tego forum, pisać posty ... smile.gif

cos nie moge wejsc caly czas mnie wywala .cze PIOTREK jakbys mogl wrzucic te stroje do forum to bedem wdzieczny.[BARCA-UNICEF]
Wislak
QUOTE(Jawor @ Sep 17 2006, 16:57:15) [snapback]89448[/snapback]

cos nie moge wejsc caly czas mnie wywala .cze PIOTREK jakbys mogl wrzucic te stroje do forum to bedem wdzieczny.[BARCA-UNICEF]

http://www.silo.ru/dl/files/1676483800/barcelona.rar.html
misiek1899
Mógłby ktoś dać jeszcze raz link do paczki ze strojami do kitservera ? Bo te linki już nie chodzą niestety.
Będe wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.