Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nba 2006
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
melman
wie ktos moze jak zrobic takie sztuczki jak robi komoputer na konkursie "wsadów"
Damian
Chodzi o alley-op?(jakos tak to sie pisze;p)Jesli o to chodzi to potrzebujesz pad'a z analogiem.Naciskasz jakis kierunek prawym analogiem wciskasz przyciski odpowiadajace za dunk, ktory chcesz zrobic i on Ci robi;p
Rivaldinho
Wsadów nie zrobisz identycznych w meczu jak w konkursie wsadów, a alley up- podanie i dunk bezposrednio z powietrza to r2.gif biggrin.gif
melman
wiem, ze takich jak w konkursie to w meczu sie nie da, a np. da sie na klawiaturze zrobic jakis wsad z "wykorzystaniem kopniecia piłki" (gracz kumputera potrafi kopnac pilke ta odbija sie od telebimu i ten ja pakuje do kosza ewentualnie nogami przezuca nad soba - i potem wykonuje wsada)
whan
QUOTE(melman @ Sep 13 2006, 00:50:41) [snapback]88857[/snapback]
wiem, ze takich jak w konkursie to w meczu sie nie da, a np. da sie na klawiaturze zrobic jakis wsad z "wykorzystaniem kopniecia piłki" (gracz kumputera potrafi kopnac pilke ta odbija sie od telebimu i ten ja pakuje do kosza ewentualnie nogami przezuca nad soba - i potem wykonuje wsada)

trza mieć GAŁKĘ
T-Mac
oj nie tylko trza miec gałkę
poczytajcie - http://forum.e-basket.pl/viewtopic.php?t=17190
melman
a jak ustwic, zeby mozna bylo zagrac we 2 na jednej klawiaturze, bo tam niby sa 2 keyboardy, ale jak wybieram mecz to moze grac tylko jedna osoba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.