Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kozaq21
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
eman
Witam ... Gralem meczz do rankingu z wymienionym w temacie graczem i po strzelonej na 5;1 bramce zawodnik wyszedl z gry choc do konca meczu bylo 25 minut ... Po meczu pisze Mu na gg ze wpisuje 8-1 bo wyszedl ... I mowi mi ze mozemy to dograc ... Reszte zobaczcie sami

http://img400.imageshack.us/my.php?image=kozaq21hu3.jpg

eman (Szkocja) 5-1 kozaq21 (Wegry) ... to wynik z minuty 65 kiedy to kozaq opuscil gre
kozaq21
Tak powiedzialem nie pyskuj gnoju,ale ty wczesniej przeklnales i tym mnie zdenerwowales ,a pozatym wynik potwierdzilem odrazu i nie wiem po co pisales ta reklamacje zachowales sie jak dzieciak a z gry wyszedlem wciskajac escape przypadkowo bo chcialem wylaczyc powtorke,wielu osobom tak sie zdarza.Pozatym mysle ze zasmiecasz tylko ten dzial(jakbym mial opisywac kazde takie zdarzenie to bym tutaj z 5 postow dziennie musial pisac), gdzyz wynik byl potwierdzony zanim straszyles mnie reklamacja i bylo po sprawie
Karol Johnn
Eman, przeciez Kazaq potwierdzil wynik wiec o co ci chodzi? Co ty myslales ze tu na forum ukarza go za to ze napisal "gnoju" do ciebie? to juz wasza sprawa jak sie do siebie zwracacie!
pzdr
snok3r
pozwole sie nie zgodzic. Karol John: moze ty lubisz jak sie do ciebie ludzie zwracaja per gnoju/dziwko/kurwo lecz sa to wyrazenia ogolnie uznawane za obrazliwe. strasznie irytuja mnie tacy wlasie "cwaniacy", ktorzy do kazdego w necie wyskakuja z podobnymi tekstami i mysla, ze sa fajni, a w rzeczywistosci jest zupelnie odwrotnie. troche kultury osobistej jeszcze nikomu nie zaszkodzilo...
whan
ech... Aros by wam obu walnął po -50 ale ja nie mam czasu zajmować się pierdołami.

-20 dla kozaq21 za wyjście z gry.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.