Witam ... Gralem meczz do rankingu z wymienionym w temacie graczem i po strzelonej na 5;1 bramce zawodnik wyszedl z gry choc do konca meczu bylo 25 minut ... Po meczu pisze Mu na gg ze wpisuje 8-1 bo wyszedl ... I mowi mi ze mozemy to dograc ... Reszte zobaczcie sami
http://img400.imageshack.us/my.php?image=kozaq21hu3.jpgeman (Szkocja) 5-1 kozaq21 (Wegry) ... to wynik z minuty 65 kiedy to kozaq opuscil gre
kozaq21
Sep 11 2006, 20:33
Tak powiedzialem nie pyskuj gnoju,ale ty wczesniej przeklnales i tym mnie zdenerwowales ,a pozatym wynik potwierdzilem odrazu i nie wiem po co pisales ta reklamacje zachowales sie jak dzieciak a z gry wyszedlem wciskajac escape przypadkowo bo chcialem wylaczyc powtorke,wielu osobom tak sie zdarza.Pozatym mysle ze zasmiecasz tylko ten dzial(jakbym mial opisywac kazde takie zdarzenie to bym tutaj z 5 postow dziennie musial pisac), gdzyz wynik byl potwierdzony zanim straszyles mnie reklamacja i bylo po sprawie
Karol Johnn
Sep 11 2006, 21:13
Eman, przeciez Kazaq potwierdzil wynik wiec o co ci chodzi? Co ty myslales ze tu na forum ukarza go za to ze napisal "gnoju" do ciebie? to juz wasza sprawa jak sie do siebie zwracacie!
pzdr
snok3r
Sep 11 2006, 22:04
pozwole sie nie zgodzic. Karol John: moze ty lubisz jak sie do ciebie ludzie zwracaja per gnoju/dziwko/kurwo lecz sa to wyrazenia ogolnie uznawane za obrazliwe. strasznie irytuja mnie tacy wlasie "cwaniacy", ktorzy do kazdego w necie wyskakuja z podobnymi tekstami i mysla, ze sa fajni, a w rzeczywistosci jest zupelnie odwrotnie. troche kultury osobistej jeszcze nikomu nie zaszkodzilo...
ech... Aros by wam obu walnął po -50 ale ja nie mam czasu zajmować się pierdołami.
-20 dla kozaq21 za wyjście z gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.