Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Save'y
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
naidoo
Witam,

jest to moaj pierwsza wiadomosc na forum ,bo dopeiro od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem PS2 no i WE10.

Mam takie pytanko jak grac z savow po wygranym kolejnym turnieju?
Tzn. moja sprawa wyglada tak: gralem sobie w International Challange , wygralem caly turniej po finale wrzucilo mnie do menu tych rozgrywek no i tam zapisalem sobie na karte pamieci ta gre, dostalem + 5000 WEN. Po zapamietaniu gry wyszedlem do glownego menu mialem te punkty na koncie , wiec WE Shop kupilem sobie tam rozne rzeczy, a w Gallery Cup mialem zdobyty Puchar. Po kolejnym wlaczeniu gry nie ma nawet sladu w Gallery Cup, sprobowalem zaladowac save ale po jego wgraniu w menu Interniational Cup moge co najwyzej sobie wrocic do Menu glownego gry. W tym menu nie widze juz nic w Galerry Cup.

Jak to ma savewowac ,zeby moc kontynuowac kariere ??????

Pozdro, dzieki za help biggrin.gif
Sikor
Musisz zapisać OPTION FILE lub ustawić auto-save tegoż, zeby zachowac hajs i puchary blink.gif
naidoo
Spoko, czyli jak gram jakis puchar czy lige mam sobie savevowac, a pozniej po wlaczeniu gry od nowa , na samym poczatku mam dac ,zeby ladowal option file? aha, to jak sprawa wyglada jak wygram jakis puchar zrobie odrazu save, to musze wyjsc do glownego menu i jeszcze raz robic save opiton file?
Sikor
QUOTE(naidoo @ Sep 8 2006, 10:17:05) [snapback]88279[/snapback]

Spoko, czyli jak gram jakis puchar czy lige mam sobie savevowac, a pozniej po wlaczeniu gry od nowa , na samym poczatku mam dac ,zeby ladowal option file? aha, to jak sprawa wyglada jak wygram jakis puchar zrobie odrazu save, to musze wyjsc do glownego menu i jeszcze raz robic save opiton file?

Noo.. wszystko by sie zgadzało. Ustaw sobie automatyczne sejwowanie OF, będzie wygodniej. Poza tym OF powinien sie automatycznie ładować, gdzieś po wyborze języka i 50/60Hz chyba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.