Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Flash Mob !
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rivaldinho
A więc zaczne od wytłumacznia wam terminu "flashmob",zarazem oznacza dosłownie masówkę, dużą grupę ludzi w celu masowego spotkania w jednym miejscu o tej samej porze i wykonując razem to samo działanie.
Każdy zapewne wie ile znaczy dla Issonline , niewielka ramka w prawym górnym rogu jaką są Reklamy Google.
A więc zarządzenie jest takie tongue.gif:
-Niedziela 10 Wrzesień
-godzina 20.00
-Użytkownicy logują się na forum i zaczynają klikanie w reklamy Google
-Na pierwszą akcję , podjedziemy delikatnie , będziemy klikać od 20.00 do 20.05

Jeżeli ktoś w tym punkcie nie rozumie czegoś nie napisze.
Akcja ma na celu wspomóc Issonline.
Mam nadzieję że znajdzie się dużo userów chętnych na Flash Mob.
A więc podsumowując, wchodzicie na forum Issonline w Niedziele 10 września o godzinie 20.00 i klikacie w Reklamy Google dokłądnie pięć minut, znajdą się tacy którzy pomyślą że 5 minut, uu ee ręka będzie boleć itp.
Dla takich odrazu przygotowałem odpowiedz: " Człowieku, to tylko pięć minut pier###nego klikania w baner a Ty traktujesz to jakbym Cię wynajmował jako jebaka".
Jeszcze raz podsumowując-
Spotykamy się w niedziele 10 wrzesnia o godzinie 20.00 i klikamy w baner Reklamy Google przez 5 minut.O 20.05 kończymy akcje i możemy wrócicć spokojnie, zadowoleni z tego że IO przeżyje do prac domowych czy pracy.
Wszelkie komentarze, bluzgi, pytania, stwierdzenia- w tym temacie.Pozdrawiam i mam nadzieję że wyrazicie chęć współpracowania smile.gif
Bakel
Kliknijcie raz, wielokrotne klikanie nic nie daje, a wręcz przeciwnie, może spowodować zawieszenie konta.
Węgluś
Właśnie. mogą zacząć cos podejrzeać jka nagle ze 100user'ów będzie klikać przez 5min. lepiej klikać dwa razy na dzień wink.gif
Rivaldinho
Taa, siedzi gostek przy komputerze i patrzy ile to razy kliknie ktoś w baner na orum issonline, a no i sprawdza to co 5 minut...
Bakel
Powtarzam po raz wtóry, ważne jest jedno kliknięcie dziennie z danego adresu IP.
siano
a kto przyniesie piwo?
lazy_bum
QUOTE(Rivaldinho @ Sep 7 2006, 21:50:11) [snapback]88253[/snapback]

Taa, siedzi gostek przy komputerze i patrzy ile to razy kliknie ktoś w baner na orum issonline, a no i sprawdza to co 5 minut...

Nie, to zapewne robią automaty, a "koleś" tylko dostaje mail'a z BIG, FAT WARNING. Potem wysyła mail'a do "partnera", że oszukiwał i może się pocałować w cztery litery, bo $ od Google nie zobaczy...
Bakel
Powiem tyle:
jeżeli co drugi, zarejestrowany użytkownik tego forum klikałby systematycznie RAZ w TYGODNIU to w konkursach, turniejach, ligach, do wygrania byłyby konsole obecnej generacji.
Rivaldinho
QUOTE(Bakel @ Sep 8 2006, 10:02:26) [snapback]88276[/snapback]

Powiem tyle:
jeżeli co drugi, zarejestrowany użytkownik tego forum klikałby systematycznie RAZ w TYGODNIU to w konkursach, turniejach, ligach, do wygrania byłyby konsole obecnej generacji.

No właśnie z taką myślą powstała ta akcja, przepraszam ale nie wiedziałem że jedno kliknięcie z jednego Ip, rozumiecie... blink.gif
Crawler
QUOTE(Bakel @ Sep 8 2006, 06:08:54) [snapback]88266[/snapback]

Powtarzam po raz wtóry, ważne jest jedno kliknięcie dziennie z danego adresu IP.

Hehe... jak ktoś ma NeoStadę xD To sobie rozłącza i klik. Rozłącza i klik. Rozłącza i klik. Tak działa czy nie? Bo np. na pajacyku nie! I właśnie mam pytanie. Czemu na pajacyku jak raz klikniesz, wyłączysz se neta, włączysz (mam neo xD hehehehehe) To już nie można 2 raz, dopiero nastepnego dnia? xD

Acha... klikam 1 raz dziennie... nawet jak nic nie pisze na forum...

Sorka za OT.
Mortin
pisze sie na to, klikne se raz o 20 i mozecie mnie w reke pocalowac tongue.gif
a btw, dzisiaj juz kliknalem tongue.gif
pozdro
siano
QUOTE(Crawler @ Sep 8 2006, 13:55:30) [snapback]88309[/snapback]

Czemu na pajacyku jak raz klikniesz, wyłączysz se neta, włączysz (mam neo xD hehehehehe) To już nie można 2 raz, dopiero nastepnego dnia? xD

cookies ;P

klikajcie, klikajcie, wujek siano na Wii zbiera :ppp
Rivaldinho
Kliknęli ??
Ja jako pomysłodawca oczywiscie się wywiązałem.
Bakel
Słabo, tylko 12 kliknięć.
rav
To całe złoty dwadzieścia ... Ja właśnie zapodałem klika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.