Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eman Mecz Którego Niegrałem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
kocur1988
Wchodzę dziś na stronę rankingu a tu o dziwo mam wynik do potwierdzenia z graczem eman z którym nigdy niegralem. Właczam po chwili gg a tu nieznajomy przysyła mi wiadomość "potwierdz!". Zapewne to eman. Odpisalem mu tak: "chyba ci sie cos koles pomieszalo popierwsze nigdy z toba nie gralem po drugie nie gram ukraina a po trzecie bylem w szkole od godz 12! a wiec usun ten wynik bo inaczej pisze posta na forum w zwiazku z tą sprawą! od tamtej pory się nieodezwał wyniku tez nie usunął. POdwierdziłem ten wynik bo niemogłem wpisywać innych prosze o usunięcie tego wyniku. według emana:"Kocur (Ukraina)1:1(Szkocja)Eman"
eman
A w jaki sposob mialem usunac wynika jak nie bylo mnie w domu ? Ktos podszyl sie pod Ciebie a ja nie poprosilem o potwierdzenie na gg ... moj blad ...
Aros
Temat zamknięty.

eman otrzymuje 20 pkt karnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.