Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zepsuty Strój :(
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Bartolek
Cześc mam prosbe o danie jak najszybciej nowego stroju juve HOME na sezon 06/07 bo jak wgralem ten stroj to spodenki byly zepsute i nie wim co zrobic dzieki i pozdro czekam
Bartolek
Umieściłem ten strój do kitservera i dalej to samo nie wiecie może co zrobić żeby działało tutaj jest jak to wygląda proszę o danie dobrego stroju, popatrzcie na spodenki i getry

IPB Image
Kriss91
Model 63.
Bartolek
QUOTE(Kriss91 @ Sep 7 2006, 14:58:51) [snapback]88184[/snapback]

Model 63.

Co model 63 ?? dajcie mi dobry strój
Jaymz
Zmień model stroju w pliku config.txt znajdującym się w kitserverze na 63.
Bartolek
QUOTE(Jaymz @ Sep 7 2006, 15:32:41) [snapback]88194[/snapback]

Zmień model stroju w pliku config.txt znajdującym się w kitserverze na 63.

powiedz mi jeszcze jak pliss Jest zmienione na 63

macie dowód

IPB Image
Bartolek
to jak pomoze mi ktos ??
SachenAFC
Nie chciałem zakładać nowego topicu więc napisze tutaj. Mam podobny problem ze strojem. zrobiłem sobie strój a tu lipa:
IPB Image
jaki model mam wpisać, a może coś innego mam zmienić?
Tlen
to samo co wyżej.... pozmieniaj modele... najlepiej się je zmienia przy użyciu GDB Manager...
Zarzuc mi ten strój... to ci powiem, który model
Moje gg 7113345
Jawor
ja mam problem ze strojem realu madryt i arsenalu oczywiscie tymi nowymi zmienialem typy stroju i nic nie daje na dekolcie sa kreski przezroczyste.prosze o pomoc.
Tomi84
Co do strojów to z niektórymi jest jeszcze taki problem....

IPB Image

IPB Image

Czemu na strojach pokazują się te plagi zamiast herbów ?
kostek
Flagi te powinno dać się usunąć w edit mode, w dziale edycji strojów.
Bombka
mam ten sam problem ze spodenkami,logo zamiast z przodu jest z tylu,probowalem zmieniac model kitsu przez gdb manager 1.0 ale nic to nie daje.wszystko da sie zmienic tylko nie to logo,jeszcze jedno,jak moge normalnie otworzyc stroj HD przez ten gdb manager bo jak wlacze taki stroj to widac jego czesc bo jest za duzy.pozdro i dzieki za wszelka pomoc.
whan
QUOTE(Bombka @ Sep 20 2006, 00:49:19) [snapback]89819[/snapback]
mam ten sam problem ze spodenkami,logo zamiast z przodu jest z tylu,probowalem zmieniac model kitsu przez gdb manager 1.0 ale nic to nie daje.wszystko da sie zmienic tylko nie to logo,jeszcze jedno,jak moge normalnie otworzyc stroj HD przez ten gdb manager bo jak wlacze taki stroj to widac jego czesc bo jest za duzy.pozdro i dzieki za wszelka pomoc.

1.wciąż zły model
2.nie mozesz bo gdb manager 1.0 (nowszego nie ma) nie jest do tego przystosowany.
Bombka
ale probowalem kazdego modelu i znaczek wogole sie nie przesuwa.a moze przesunie sie dopiero jak go zapisze,co?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.