Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polish Superplayerz - Projekt...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
rsix`
Witam. Jestem tutaj nowy. Ostatnio przeglądając to forum natknąłem się na dział poświęcony najładniejszym bramkom w PES5. Sam uwielbiam tą grę, jednak nie gram zbyt dobrze. Za to dobrze mi idzie z obróbką/edycją filmów. Tak więc miałbym prośbę do wszystkich na forum. Chciałbym abyście wysyłali mi replaye swoich bramek. Chciałbym stworzyć naprawdę super filmik, jednak ja takich super bramek ( jakich tu widziałem wiele ) nie posiadam. Proszę więc Was - podsyłajcie do mnie na maila ([email protected]) swoje replaye, naprawde się opłaci! Zamierzam stworzyć naprawde porządny filmik z najlepszymi brameczkami POLSKICH! graczy! Czekam na replaye...

Gdyby ktoś chciał na ten temat porozmawiać, dogadać się lub coś jeszcze innego walić śmiało na gg #4767217!
siano
zacna inicjatywa.
moznaby z tego zmontowac intro do OE.
powodzenia.
rsix`
Chyba mnie źle zrozumiałeś tongue.gif Nie chodzi mi tu o replaye graczy z polskich klubów, tylko polaków jako graczy w pesa wink.gif
----

nadal czekam na replaye, obecny stan to = 0 ;( ;(
siano
aaaa, to do dupy ;ppppppp
rsix`
dlaczego do dupy? Oczywiście możecie nadsyłać replaye zawierające bramki strzelone przez polskich piłkarzy, dla mnie to bez różnicy, byleby te bramki były naprawde fajne.
siano
zartuje przecie wink.gif
myslalem tylko, ze to bedzie kompilacja polskich bramek, polskich ligowiczow, ew polskich pilkarzy.
rsix`
QUOTE(siano @ Sep 6 2006, 14:05:31) [snapback]88078[/snapback]

zartuje przecie wink.gif
myslalem tylko, ze to bedzie kompilacja polskich bramek, polskich ligowiczow, ew polskich pilkarzy.

mogłaby być i taka, ale jak dotąd 0 replay..
Mooner
hmm no ja mam dwa okna szewczukiem i swierczewskim i może vegner lovem co kupiłęm do lecha ale nie do konca okno i to nie polak ;]
a tak ode mnie to jeżeli to nie będzie tylko polakami... nie wysyłam!!! biggrin.gif
rsix`
No ok, może i macie racje, że bramki samymy polakami byłyby lepsze wink.gif ale w takim razie musze pobrać OE i całkowicie przeinstalować PES'ka.

Jeżeli juz natomiast ktoś się zdecyduje przesłać mi "ripleje" prosze o podawanie swoich danych tj. Imie, Nazwisko, Psedu wink.gif
rsix`
prosze podeślijcie cos tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.