Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przyśpiewki...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Tlen
Jak zrobic przyśpiewkę... bo eee... jakby to powiedziec coś mi się chrzani przy konwertowaniu wav -> adx
A poza tym to nie wiem gdzie są (w OE patch) pliki odpowiadające za przyśpiewki Lecha poznań
I jeszcze jedno pytanie... Czy dana drużyna może miec nieograniczoną liczbę przyśpiewek??

Mam nadzieję, że mi pomożecie
Pozdro
Karolpezet
musisz poszukac w 0_sound , konwertuj za pomocą dkz i kazda druzyna ma ograniczona ilosc przyspiewek
arq
Odnośnie przyśpiewek to może macie jakąś liste numerów plikow w 0_sound odpowiadających za przyspiewki poszczegolnych druzyn. Zainstalowalem przyspiewki Bayernu Monachium pod numerami od 00152 do 00156 i od 00162 do 00166 i jest ok ale w patchu przyśpiewek z calej bundesligi za przyspiewki Bayernu odpowiadały pliki od 00207 do 00211. Nie wiem zabardzo o co w tym chodzi. Może są inne przyspiewki do meczów towarzyskich a inne np do ligowych lub pucharowych... Nie wiem. Proszę pomożcie. Z góry dzieki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.