Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassins Creed
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Piernik_21
Założyłem ten temat, gdyż takiej grze powininien być poświęcony. Wg mnie to może być hit tego, bądź 2007 roku! Assassins Creed jest połączeniem Hitmana/Splinter Cella z Książem Persii. Jeżeli, ktoś niewidział tej gry w akcji, proszę o to link: http://video.google.pl/videoplay?docid=-63...=Assassin+Creed. Po prostu szczena opada ohmy.gif ! Akcja będzie się rozgrywać około 1100 roku w dzisiejszym Izraelu. Tutaj mamy wolną rękę. W Hitmanie, trzeba było zabić w jakiś sposób(np. wsadzić nóż do kurczaka), tutaj albo robimy to pokryjomu, lub wbijamy się w tłum, aby wprowadzić "gapiów" w totalne osłupienie( jak na trailerze). Co wy sądzicie o tej gierce? Zapraszam do komentowania!

PS. Gra pojawi się na PC, PS3 i XBOX 360. Wymagania na PC nie są znane.
lukasso
Jeśli intro gry ma być decydującym czynnikiem na to czy zagram w gre to zaraz czym prędzej instaluje fife smile.gif

Szczerze powiedziawszy filmik niczym mnie nie zachwycil,owszem grafa jest zajebista ale pochodzi z gry na konsole
n-gen
a to czy jest polaczeniem hitmana z czyms tam to za wiele mi nie mowi

smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.