po kolei...
Cytat
maski wedlog mnie to byl niezly pomysl z tymi maskami Stray bo wczesniej nie bylo takiego zespołu
jestes w bledzie.
Cytat
poza tym Bukins napisz mi czego sluchasz
slucham ogolnie szeroko pojetego metalu.
Cytat
zacznij tolerowac muzyke innych no bo czemu ja mam sobie nie pomyslec ze ty sluchasz bandy idiotow
zacznijmy od tego, ze toleruje muzyke innych. podalem argumenty, ktore swiadcza o tym, ze slipknot to banda idiotow.
Cytat
Bukin nie wiem czego Ty sluchasz ale zal mi Ciebie
zal? a z jakiego to powodu?
Cytat
no dobra...ja tez nie lubie tych wszystkich nowych metalowych gòwien bo np nie wnosza nic do gatunku 'metalu'
heh...mylisz pojecia. wbrew pozorom, nu metal nie nalezy do metalu.
Cytat
panie bukins powiedz mi czemu nabijajac się ze slipknotu <moze i słuszne spostrzeżenia-ale jak krytykujesz to przytocz argumenty zze sfery muzyki anie pory puszczania teledyskòw> okazuje się ze wymieniasz takie kupole jak artrosis albo emperor
zacznijmy od tego, ze ja w tym topicu nie przytoczylem ani emperora, ani artrosisa. zrobil to fan iwana. odnosnie muzyki slipknota: proste riffy, niezbyt ciekawa warstwa wokalna, nuda wiejaca od utworow. najbardziej mnie smieszy, ze zespol sklada sie z 9 czlonkow z czego przynajmniej 2 siedzacych na tych swych smiesznych bebnach nie odgrywa zadnej roli. to nic innego jak kolejny chwyt marketingowy. odnosnie emperora... (noz w kieszeni sie otwiera :twisted: ). jeden z najlepszych zespolow black metalowych jakie istnialy nazywasz kupa? lepiej nie mow tego na glos, bo za takie cos mozna dostac od wielu osob

dalej...fan iwana przytoczyl moj post z innego topica w ktorym napisalem co aktualnie przesluchuje. niekoniecznie musi mi sie to podobac. rownie dobrze moge przesluchiwac britney spears jak i slipknota.
Cytat
nie bedę si ewypowiadał na temat death czy black metalu< a mògłbym:)>
czekam
Cytat
i to ty mi napisz co jest takiego porywajacego w tej muzyce....... Zeby bylo tez jasne nie jestem jakims przeciwnikiem ostrej muzyki, tylko ze mam wrazenie, iz metal dawno dawno temu się zatrzymał w miejscu
co mnie porywa? to, ze ta muzyka nie ulega trendom i trzyma sie wlasnej sciezki. caly czas mnie zaskakuje przez co siedze w niej juz pare lat. kocham ta muzyke za bezkompromisowosc, brutalnosc, melodyjnosc... :twisted:
i za nic w swiecie sie nie zgodze, ze metal sie zatrzymal
Cytat
nu metal wydaje mi si ebyc hardrokiem z elementami harkoru, heavy metalu ale przede wszystkim popu i hiphopu:)...............
gdzie ty tam slyszysz heavy? fakt, ze heavy nie lubie, ale sluch mam jeszcze dobry. z reszta sie zgodze... i tu masz odpowiedz czemu nie lubie nu metalu.
Cytat
o gustach sie nie dyskutuje
to o czym sie dyskutuje? :twisted: