Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Publiczność W Pes 5
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
arq
Mam małe pytanko. Irytują mnie czasem dość smętne, ciche i ogólnie nie oddające atmosfery radości odgłosy wydawane przez kibiców w momencie strzelania gola. Czy nie wiecie może gdzie dokładnie znajde te dźwięki i czy nie macie jakiś lepszych. Przyśpiewki są super ale w momencie gdy piłka wpada do siatki jest ciszej niż kiedy są one śpiewane. Proszę pomóżcie! Z góry dziękuje.
Bo0os
w PP i OE są nowe odgłosy po strzeleniu gola
arq
Sorry ale co oznacza skrót OE, bo jak się domyślam PP to Power Patch ale jakoś nie mogę rozszyfrować tego drugiego skrótu. Może troche to żenujące bo na codzień śledze nowe dodatki do Pesa ale cóż...
T-Mac
Orange Ekstraklasa - patch
arq
OK mam power patcha ale mnie on nie satysfakcjonuje. Może macie coś innego?? Oprócz OE oczywiście.
arq
mam jeszcze jedno pytanie. Wiecie może pod ktorymi numerami w 0_sound znajdują sie te odgłosy??
NipponJapanBoy
poszukaj sobie tu jakiegos tutka w dziale Edycja...pełno tego chłopaki napisali... triangle.gif square.gif circle.gif x2.gif triangle.gif wink.gif hehe fajne te guziczki...jak nie znajdziesh to daj znaka...podesle Ci
albin99
QUOTE(Qbeks @ Dec 10 2006, 19:46:46) [snapback]102710[/snapback]

moze mi ktoś powiedziec za jaki numerek to dać do o_sound byłbym wdzieczny smile.gif
Qbeks
Ja tez prosze o podanie plikow, ktore nalezy podmienic

A to nowy link, bo z tego co widze tamten nie dziala...
http://rapidshare.com/files/8149218/goal.adx.html
)RaVeN(
Przyłaczam sie do tej prośby i moze niech ktos RZETELNIE napisze jakie pliki (ich numery) trzeba podmienic smile.gif
A co do tego głosu to jest w zlym formacie bo to trzeba 24000 a nie 22500 smile.gif
Qbeks
Robilem 24000 - widocznie nie mozna tyle...
)RaVeN(
A nie wie nikt za jakie numerki trzeba to podmienic??POMÓŻCIE smile.gif
LYJO
QUOTE()RaVeN( @ Dec 20 2006, 15:55:54) [snapback]105156[/snapback]

A nie wie nikt za jakie numerki trzeba to podmienic??POMÓŻCIE smile.gif

nr odpowiedzialne za goal sounda to: 13,14,15,25,26,27,37,38,39
ale jest jedno ale, którys z nich jest tez odpowiedzialny za spikera przy zmianie zawodnika
i bedzie się właczał właśnie w czasie zmiany

PS. Info zaczerpnięte z forum www.pro-evo.pl
)RaVeN(
Ok wszystko fajnie podmienilem tak ale tylko na jednym stadionie(w stadium serwer) mi działa ten goal sound ;(
Czemu??To zależy od stadiumserwera??
Pomocy sad.gif
MYSZa7
Czy mógłby ktoś zrobic radość kibiców po golu z Santiago Bernabeu??Ale do PES 6 oczywiście.
Przykładowo z tego filmiku ??
http://youtube.com/watch?v=KUbfwdUtbyQ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.