Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Templaty (tekstury)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
.Piotrek.
Na początku chciałem się przywitać ze wszystkimi userami forum, bo jestem tu od niedawna smile.gif
Mam prośbę. smile.gif
A mianowicie poszukuje tekstury do robienia strojów.
Mam tylko podstawową Teksturka
Robiłem kilka strojów, ale łatwiej byłoby mi zrobić je na innej teksturce, bo widziałem że niektórzy kitmakerzy robią stroje na innych.
Z góry dziękuje za pomoc
. smile.gif
micu0890
Piotrek przeczai temat Stroje KKS Lech Poznan tam wiem ze Kriss dawal teksturki Tlenowi. A i jak jush sciagniesz to moze sprubojesz wykonac stroje o ktore prosze w temacie FC Orange.
.Piotrek.
Dzięki za informację, ale te tekstury już mam smile.gif
Są to tekstury z szerszą koszulką (gorzej na nich wykonuje się strój) wink.gif
Jest tam także teksturka podstawowa, którą zamieściłem w pierwszym poście wink.gif
Więc jeżeli ktoś ma jakieś inne tempaty to proszę o ich umieszczenie, będę wdzięczny smile.gif
Z góry dziękuje za pomoc
micu0890
Piotrek a podejmiesz sie tego wyzwania co jest opisane w temacie Fc Orange. Prosze Cie bardzo podejmij sie tego.
.Piotrek.
Robię stroje tylko dla rozrywki, a nie na zamówienie wink.gif
Na razie jeszcze pozdaje wszystkie funkcję i dopiero się uczę smile.gif
Na tym forum jest wiele świetnych kitmakerów to ich popytaj smile.gif
Nadal proszę o teksturki do robienia strojów, bo mam tylko podstawową (wszystko opisałem w pierwszym poście) smile.gif
Z góry dziękuje za pomoc
Nelson
3maj wink.gif

Download
.Piotrek.
Dzięki Nelson, ale takie tekstury już mam (są to tekstury z szerszą koszulką) smile.gif
Więc nadal poszukuję templatów do robienia strojów, chodzi mi o teksturki z wąską koszulką smile.gif
Z góry dziękuje za pomoc smile.gif
RONALDINHO-BARCA
Bardzo bym prosił o UPNIĘCIE jeszcze raz tych tekstur smile.gif
mata-on
Podbijam , będe wdzieczny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.