Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 7 i 8 [12.11.04 - 25.12.04]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel
no to jedziem :-)
Bakel

AC Milan - AS Roma

________Delvecchio
________Cassano
________Mido
Sheva(?)________

Bramki z meczu

Mecz rozgrywany w średnich warunkach, aczkolwiek znośnych. Pierwsze minuty to raczej badanie potencjału rywala. Kaka nie wykorzystał ZNAKOMITEJ okazji, z 5 metròw nie trafił do pustej bramki. Mijają kolejne minuty i po świetnej indywidualnej akcji Delvecchio otwiera wynik. Pierwsza połowa kończy się przy prowadzeniu gości 0-1. Na początku drugiej połowy fantastyczna akcja Montelli, ktòry ogrywa dwòch rywali, uderza w długi ròg, lecz Dida popisuje się wyśmienitym refleksem i wybija piłkę, gdzie już czeka na nią Cassano, ktòry nie powtarza błędu Kaki i z łatwością pakuje piłkę do siatki :-).
Kolejny gol autorstwa Mido był przedniej marki, strzał z 25m w okienko bramki strzeżonej przez Didę - bez szans.
W końcòwce rozmiary porażki zmniejsza bodajże Sheva.
Zasłużone zwycięstwo rzymian, ktòrzy byli zespołem lepszym w przekroju całego spotkania. Gdyby Kaka wykorzystał okazję, mecz mògłby potoczyć się zupełnie inaczej ;-)
Bakel
Przeniosłem do odpowiedniego tematu smile.gif

halladin :

z zeszlego tygodnia----- halladin<werder> 5 - 2 Vietnam <monaco> mecz z dosyc znaczną przewagą gospodarzy, goscie przejmowali incjatywe chwilami,wygrana zasluzona:)

http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...namemuzolll.avi

Borinho <barca> 1-7 <werder> halladin

poczatek dla gosci, 1 wykorzystana sytuacja przez klasnica
potem dwa pudła z 100%, barca w odpowiedzi tez 3 doskonale sytuacje i gol wyrownujący. w dalszej czesci to juz bezstresowa dominacją bremenczykòw<ataki pozycyjne, kontry,>i wlasciwie w kazdym elemencie gry osmieszali preciwnika.........link z jedną z 'luzackich'smile.gif bramek
http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...zborinho7-1.avi

kuro<milan>1-2<werder> halladin
mecz brzydki nieciekawy,,,milan w formie jak nigdy<czerwienno>
klose, jego zmiennik charisteas, micoud- biali na szczescie obrona w formie i dalo sie sklecic w miare sensowny rezerwowy sklad
ogolnie milan oddal 2 strzaly w meczu...... werder lekko dominowal ale w sumie 7 strzalow,,,,,,kaka w zyciowej formie:) a valdez mimo ze uratowal wygraną to niestety nie nadaje sie na srodek ataku,,,wygrana zasluzona i ciężko zapracowana

http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...skuro2-1.00.avi

ufff
JTK
29. Kuro(Milan) 1-1 Kjack(Ajax)
halladin
halladin<werder> 2-0 kamilo <deportivo>

http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...amilokoleda.avi

mam nadzieje ze film dzieki piosence bedzie mial lekko swiateczny charakter:)

poczatek nerwowy dla gospodarzy, ktorzy grali sztywno, bez pomyslu itd...
Kamilo na szczescie wtopił:) dwie znakomite sytuacje<jedna po bledzie obrony :shock: >,,,,,potem kontra -klasnic-klose-ernst<wszedl minute wczesniej hehe>--i znowu klasnic a potem juz goooooooooooool:)....pozniej zmarnowane dwie syt i koniec polowy. Druga część gry to juz raczej spokojne ataki pozycyjne w wykonaniu gospodarzy i niezla obrona gosci,,,juz na poczatku tej czesci klasnic strzelil druga bramke....do konca werder kontrolowal sytuacje raz na jakis czas dochodzac do syt. strzeleckich.
...poza slabym ale szczesliwym poczatkiem, w przekroju calego spotkania bylem chyba lepszy:)

p.s Jezeli będzie nagroda dla najwiekszego boiskowego brutala to Kamilo masz moją nominacje hehehe
kemot
Swojego czasu biggrin.gif gralismy z Kamilo (z racji naszych sympatii klubowych biggrin.gif ) spora ilosc sparingow, i ten chlopak to Hajto sceny wink.gif
Bakel

FC Barcelona - AS Roma

________Montella
________Delvecchio
________Montella

Bramki z meczu

Mecz rozgrywany w dobrych warunkach, bezstresowo.
Końcowy wynik wskazuje na łatwe zwycięstwo gości, ale zwłaszcza pierwsza połowa to była droga przez mękę.
Obie drużyny stworzyły widowisko miernej jakości. Dobrze obrazuje to stosunek strzałòw 2-2.
W drugiej połowie wcale nie było lepiej. Szalę zwycięstwa na korzyść gości przeważyła dobra dyspozycja w pojedynkach głòwkowych oraz gapiostwo obrońcòw Dumy Katalonii.
Jest to kolejny, już trzeci z rzędu mecz, w ktòrym drużyna Giallorossich strzela conajmniej 3 gole. Cieszy dobra dyspozycja strzelecka, zwłaszcza w perspektywie nadchodzących spotkań z bardzo wymagajacymi rywalami.
Niech wygra lepszy :-)
Kamilo
<<<< Hall >>>>
<<<< Kemot >>>>
Ja poprostu mam taki styl gry, lubie grać na granicy ryzyka no i czasem sedzia jest poj**any i troche karteczek dostaje : :roll: :twisted: a co do mojego wyroznienia to mozna by zorganizowac cos w stylu plebiscytu , wkoncu konczy nam sie rok 2004 i jest teraz dużo plebiscytòw heheh

P.S Kemot , czekam na Ciebie w I lidze to cie troche powyrzynam laugh.gif
Bakel
halladin, a gdzie relacja z Twojego meczu z JAACA?
czekam na nią, czekam i się doczekać nie mogę ;)
halladin
easy bakel:) ...... oto relacja::::

jaaca<inter>2-4<werder>halladin
niestety nei nagralem pierwszego gola dla jacy bo sie zamotalem cos na poczatku meczu i troch eza pozno wcisnalem rec....potem okazalo si eze jeden plik jest corrupte...ale ogolnie poza pierwsza bramka wszystko udalo si eodzyskac

spotkanie podzielilem na dwie części,,,,,jedna pelna walki, błedòw, i w sumie goli...

http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...czescjaca42.avi natomiast

druga to juz moj triumfalny marsz po zwyciestwo :twisted:

http://members.chello.pl/halladin/filmuch/...czescjaca42.avi
Pio G
dobra zrelacjonuje na chybcika jedne z moich ostatnich meczy smile.gif do samego konca ligi zostal mi juz tylko 1 meczyk ale dobra to inna sprawa smile.gif :
Mecz z Jaaca (5:2) :
Jaacus gral dobrze ja tez gralem dobrze wynik troszke niesprawiedliwy powinno byc 3:2 lub cos kolo tego smile.gif Veron ciezki do zatrzymania robil kurka co chcial ale to za malo smile.gif
Mecz z Kamillo (5:2) :
Sinama byl nagrzany na czerwono to wystarczylo na kamilo smile.gif (rewanz za poprzedni mecz ligowy w ktorym to kamilo mial nagrzanych skrzydlowych) wynik sprawiedliwy smile.gif
Mecz z akuzem (5:3) :
Kurcze juz za duzo z niego nie pamietam smile.gif gralem chyba dobrze skoro taki wynik :)ale akuz tez walczyl dzielnie smile.gif
Mecz z parinho (4:4) :
eh zenada na poczatku myslalem ze bedzie ok ze wszystko dobrze pojdzie bylo juz 2:0 ale potem non stop parinho strzelal kontaktowe bramki no i wynik zatrzymal sie na 4:4 (w sumie trzeba powiedziez ze sprawiedliwy, ale i tak czuje niedosyt sad.gif ). Inna sprawa ze byly dosc wkurzajace lagi przez caly mecz ale co poradzic tak to juz jest z graniem online.
Mecz z Bartooshem (7:1) :
bartoosh sie mial ciezko bowiem caly moj atak (3 napastnikow) bylo na czerwono to nie moglo sie inaczej skonczyc ! smile.gif bardzo dobry mecz z mojej strony bartoosh probowal ale nie wyszlo smile.gif strzalki w gore wszystko zalatwilo smile.gif

P.S po meczu z parinho osiaglem magiczna liczbe 100 bramek strzelonych w rozgrywkach smile.gif chociaz tyle satysfakcji smile.gif
T-Mac
T-Mac : parinho 2-0

zapomnialem co mialem napisac tongue.gif
pamietam ze latwo mi sie gralo
Pio G
moj ostatni wynik to 3:0 z hoopkiem : mecz wygladal tak ze hoopek chcial go jak najszybciej skonczyc smile.gif ale to nie wazne smile.gif chcialem podziekowac wszystkim za mecze ze mna w tym sezonie smile.gif dzieki rowniez za fajne relacje i relacje TV biggrin.gif robie sobie teraz przerwe od grania (seeeeeeesja sie zbliiza) mam nadzieje ze nastepny sezon ruszy za jakis taki dluzszy czas biggrin.gif nie spieszcie sie smile.gif . Mam nadzieje tez ze powstanie topic o plusach i minusach tego sezonu bo wedlug mnie nie da sie ukryc ze byly i duze wpadki jak i plusy smile.gif mam nadzieje ze nastepny sezon bedzie jednak znacznie lepszy od tego smile.gif aha tak apropo dostane chociaz jakiegos lizaka za 3 miejsce ? mialy byc w koncu nagrody no nie ? tongue.gif
Bart0o0sh
Thx za mecze wink.gif
halladin
ja ròwnież dziekuje za meczyki, emocje.......relacje, tutoriale, ziny:)) no i rowniez za to, że daliscie mi wygrać :wink: ,mam nadzieje, że przyszła edycją bedzie jeszcze bardziej emocjonująca, objawią się nowe gwiazdy ligi:), pojawi sie więcej relacji 'avikowych' itd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.