Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rivo Beatbox.
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rivaldinho
Przesłuchajcie i powiedzcie co o tym myślicie.
Rivo Beat xob 1.
Rivo Beat xob 2.
Rivo Beat xob 3- Puszek.
Rivo Beat xob 4.
Rivo Beat xob 4,5.
Nelson
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 30 2006, 11:05:30) [snapback]86926[/snapback]

Przesłuchajcie i powiedzcie co o tym myślicie.
Rivo Beat xob 1.

Nie jestem zwolennikiem tego, ale na prawde fajnie Ci wychodzi, mimo wszystko podobało mi się...
No i jeszcze ta fajna końcówka, hehe wink.gif
Pozdro Rivaldinho.
siano

masz fajny, niski glos.
sam beatbox sredni, kilka dzwiekow go mocno oszpecilo.
keep on working tongue.gif
Mortin
w 1 kawalku fajny beat dajesz, ale w pewnym momencie o malo co sie nie zlalem ze smiechu, jak probowales jakis dzwiek wydac z siebie, a wyszlo tak jakbys sie czyms dlawil xD
2 kawalek rownie dobry, ale tez chciales na poczatku zrobic przejscie, ktore Ci nie wyszlo xD
coz trening czyni mistrza, powodzenia biggrin.gif
pozdro
Rivaldinho
Beat xob 3- Puszek

Kolejna produkcja, tym razem tak trochę pluszowato...
Komentować... wacko.gif
norek
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 31 2006, 13:59:25) [snapback]87151[/snapback]

Beat xob 3- Puszek

Kolejna produkcja, tym razem tak trochę pluszowato...
Komentować... wacko.gif

To już lepsze od poprzedników ale mistrzostwo to to nie jest...ale początki są
najtrudniejsze i widać że z tego coś jeszcze bedzie .A co do pierwszego na samej gorze to
rzeczywiście jakbyś miał zamiar się zadławić ;D
Rivaldinho
Volume 4 , wydoiłem z siebie max.Nadzieję mam że się spodoba biggrin.gif
Beat xob 4

czas: 0:58
waga: 919kb
owenik
Powiem, że nawet nieźle. Radziłbym poeksperymentować troche ze scratch'ami, dobrze wykonane zajebiście brzmią wink.gif Trzymasz rytm, popracuj jeszcze nad "linią melodyczną" wink.gif

Mam nadzieję, że za jakiś czas usłyszę tu Rivo w wykonaniu "If your mother only knew" wink.gif

Pozdro

Btw w niedzielę będę w białej, gramy z Wami makroligę wink.gif
norek
QUOTE(Rivaldinho @ Sep 1 2006, 09:36:18) [snapback]87306[/snapback]

Volume 4 , wydoiłem z siebie max.Nadzieję mam że się spodoba biggrin.gif
Beat xob 4

czas: 0:58
waga: 919kb

Zdecydowanie najlepszy. Bardzo ładne nagranie...ale w kolejnych musisz wykombinować coś
nowego wink.gif
Mortin
3 kawalek byl lepszy od poprzednikow, a co do czwartego, to uwazam, ze jest najlepszy ze wszystkich. Z czasem bedziesz robil coraz lepszy bit, az kiedys zabitujesz melodyjke z mario, albo rocky'iego jak moj kumpel tongue.gif. Popracuj jeszcze nad skreczami i przejsciami, a bedzie zajebongo wink.gif
pozdro
Rivaldinho
Taki dłuższy secik...
Beatbox 4,5

czas: 2:34
waga: 2,6 mb

Zapraszam do komentowania.
Capitan Tsubasa
laugh.gif Koncowka wymiata !! '' O sorry " HAHAHA...

No powiem, ze z kazdym nowym nagraniem lepiej ci to wszystko wychodzi, ale moglys to urozmaicic jakimis nowymi, ze tak powiem "dzwiekami" :-p

Pozdrawiam i zycze powodzenia smile.gif
kostek
No całkiem to niezłe... Na początku bitboxowania najwazniejsze trzymać rytm... a to Ci nieźle wychodzi wink.gif

Mam nadzieję, że za jakiś czas usłyszę tu Rivo w wykonaniu "If your mother only knew" wink.gif

"If your mother only knew" to poezja... Zajebisty kawałek'... Az dreszcze przechodzą wink.gif
Vadim06
Też bituje, niestety nie mam mikro zeby zgrać to co potrafie (a potrafię jak narazie małO) bituje od 3 lat...

Fajnie Ci to wychodzi, fajnie jak byś dołożył jeszcze do tego kwestje czasu i róznego typu balanse wink.gif
onix_the_chosen
Rivaldinho wiesz moze czy mozna gdzies znalezc jakis kurs beat box'u? bo chetnie bym sie nauczyl tego, a nie wiem czy sam sie uczyles, czy znalazles jakies pomoce smile.gif pozdrowka wink.gif
Tlen
Też trochę beatboxuje :ppp
Beat dobry, ale scratche to nie to... pocwiczcysz i będzie git smile.gif
Unikaj dźwięków, które brzmią jak oddech, ale jest dobrze smile.gif
Pozdro i powodzenia
Rivaldinho
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 14 2006, 01:03:21) [snapback]89010[/snapback]

Rivaldinho wiesz moze czy mozna gdzies znalezc jakis kurs beat box'u? bo chetnie bym sie nauczyl tego, a nie wiem czy sam sie uczyles, czy znalazles jakies pomoce smile.gif pozdrowka wink.gif

http://www.zegartiktaka.prv.pl/

To jest w miare niezła stronka, graficznie masz pokazane na podstawie anatomicznej czym jaki dźwięk wydobywasz.
onix_the_chosen
QUOTE(Rivaldinho @ Sep 18 2006, 07:19:24) [snapback]89547[/snapback]

http://www.zegartiktaka.prv.pl/

To jest w miare niezła stronka, graficznie masz pokazane na podstawie anatomicznej czym jaki dźwięk wydobywasz.

dzieki moze sprobuje swoich sil smile.gif pozdrowka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.