Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitsem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
SachenAFC
Zrobiłem własny strój do PESa 5, używam kitservera żeby go zainstalować.. wszystko ładnie pięknie przy wybieraniu stroju ale podczas gry strój jest czarno - przeźroczysty :/ możecie mi powiedzieć OCB?? może coś w stroju a może w configu?

Link do texturki:
IPB Image
Odrazu mówie że ten strój nie jest jeszcze skończony. Chciałbym was jeszcze prosić o komentarze nt. stroju, co poprawić. Tylko nie za ostro to mój pierwszy kits wink.gif
Kriss91
Ładnie jak na początek. Dodawaj linie do templatu oraz siatki itp. Przesuń także loga Wisły i Umbro na spodenkach bardziej do środka. Za duże Loga Orange na rękawie. Popraw także kolory. Lecz ogólnie strój poprawny.

A co do problemu: upewnij się, że dobrze ustawiłeś strój w GGS.
SachenAFC
Hmm ustawić coś w GGSie... tzn. co? bo jak narazie nie ustawiałem unsure.gif te linie i siatki sam musze zrobić czy można je skądś ściągnąć?
Kriss91
Trzeba ustawić opacity. A co do linni i siatek to sam musisz zrobić.
zembi
prawdopodobnie masz ustawione opacity na 0%. jak pisano wyżej, zrb to w GGS.
SachenAFC
mam posłużyć się tym tutkiem?
http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=poka...6560921&kat=art
jeżeli tak to nic nie musze zrobić bo w kitsie nie mam ani różowego ani zielonego :/
aha i jeszcze nowa wersja stroju:
IPB Image

Edit:
Oki problem już rozwiązany smile.gif musiałem najpierw pokolorować na zielono parę miejsc a potem użyć GGSa smile.gif

Może później umieszcze tu parę innych stroi, które zrobie wink.gif
zembi
a ja mam prośbę, aby ktoś wyedytował mi te dwa stroje tak, aby kołnierzyk był ostro zakończony pod szyją. chyba wiecie o co chodzi... biggrin.gif trzeba bedzie coś wyciąć, aha i jeszcze prosiłbym małe wycięcia w spodenkach, jak to ManU w nowych strojach ma. bo próbowałem sam to zrobić ale mi nie wychodzi:/ być może muszę to zrobić w GGS ??:/

a ja mam prośbę, aby ktoś wyedytował mi te dwa stroje tak, aby kołnierzyk był ostro zakończony pod szyją. chyba wiecie o co chodzi... biggrin.gif trzeba bedzie coś wyciąć, aha i jeszcze prosiłbym małe wycięcia w spodenkach, jak to ManU w nowych strojach ma. bo próbowałem sam to zrobić ale mi nie wychodzi:/ być może muszę to zrobić w GGS ??:/
IPB Image

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.