Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3dAnalyze dla PES4?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
white_wolv
Witam,poniewaz jestem szczesliwym posiadaczem GF4 MX440 to jakosc grafiki prezentowanej na ekranie mojego komputera zachwycajaca nie jest,a co gorsze odbija sie to na plynnosci gry(i nawet double speed nie pomaga)..W zwiazku z tym zapytuje czy wyszedl juz 3dAnalyze dla PES4,a jesli tak to skad mozzna go zassac.pozdr
ppatrykk
no wlasnie ja tez mam GF4 MX 440 i tez nie jestem zachwycony... sad.gif reszte kompa mam takiego w miare dobrego (Athlon XP 2200+ 1.8 GHz , i 256 Mega ram'u ... ) a musze grac na 640x480 i na "low"i czasem mi przycina :cry: pomozcie co z tym zrobic zeby lepiej chodzilo i czy jest ten 3DAnalyzer ... HEELPP!!!!
ruben
Dla PES4?...przeciez 3Danalyze jest programem uniwersalnym dla wszystkich gier...doom, hitman, pes4 to nie ma znaczenia.

Ja mam nvidie rive 32 mb i oczywiscie bez 3danalyzera sie nie obejdzie...no i co logiczne, uzywam tego samego co do pes3...jak ktos nie ma to jest tu: http://www.psxzone.opalnet.pl/Download/3danalyzer.rar

Pozdrawiam
Visi0n
Cytat
no wlasnie ja tez mam GF4 MX 440 i tez nie jestem zachwycony... sad.gif  reszte kompa mam takiego w miare dobrego (Athlon XP 2200+ 1.8 GHz , i 256 Mega ram'u ... ) a musze grac na 640x480 i na "low"i czasem mi przycina  :cry: pomozcie co z tym zrobic zeby lepiej chodzilo i czy jest ten 3DAnalyzer ... HEELPP!!!!

biggrin.gif ... mam tego samego kompa tylko że GE 2 pro/gts ... i gram na rozdziałce 1024x756 ... fakt że low .. ale nie ma mowy o przycinaniu biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.