Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Genialne Stroje Legii By Simonhibsey, Hd!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
alpha_wolf
Na osłodę goryczy po porażce z mistrzem Ukrainy, mam dla fanów eLki coś ciekawego smile.gif

Kitsmaker Simonhibsey z wevolution.org/forum kilka dni temu stworzył trzy genialne kitsy dla Legii, na zamówienie LukMaka. Brakuje co prawda drugiego stroju bramkarze i trzeciego (zielonego) dla kopaczy, ale darowanemu kitsowi... sami wiecie biggrin.gif

IPB Image
http://xs.to/xs.php?h=xs205&d=06341&f=Adid...LEgia_final.png

IPB Image
http://xs.to/xs.php?h=xs205&d=06341&f=Adid...Legia_final.png

IPB Image
http://xs.to/xs.php?h=xs205&d=06341&f=Adid...LEgia_final.png

Jak dla mnie, pyszności. Mam nadzieję, że może panowie tworzący PP i OE wezmą pod uwagę tego zbierającego zamówienia kitsmakera i poproszą ładnie o dorobienie reszty Legii oraz HD Wisły do PP, a potem może i całości ligi do OE? ph34r.gif
Vadim06
Kapitalnie wręcz..Pierwszy raz chyba, zagraniczny kits-maiker wykonał stroje polskiej drużyny, na dodatek w najwyższych możliwych detalach biggrin.gif

P.S Jedynie co mi się nie podoba w tych strojach, to opaska kapitańska...
kroczek
jak je wrzucic do gry
Vadim06
QUOTE(kroczek @ Aug 24 2006, 07:25:42) [snapback]85915[/snapback]

jak je wrzucic do gry

KitServer?
Red Bull
QUOTE(Vadim06 @ Aug 24 2006, 07:33:50) [snapback]85916[/snapback]

KitServer?

a jak zrobisc by stroje w tak duzej rozdzielczosci dzialaly poprawnie, bo mnie wyrzuca z gry jak je podmieniam z tymi w rozdz. 512 jakie mialem dotychczas ??
alpha_wolf
QUOTE(Red Bull @ Aug 26 2006, 20:34:27) [snapback]86322[/snapback]

a jak zrobisc by stroje w tak duzej rozdzielczosci dzialaly poprawnie, bo mnie wyrzuca z gry jak je podmieniam z tymi w rozdz. 512 jakie mialem dotychczas ??

Kitserver 5.2.3 albo wcześniejsze przy użyciu .dll'a z HD w nazwie (w configu się zmienia przez postawienie # przed niechcianym, są dwa do wyboru).
norek
QUOTE(Red Bull @ Aug 26 2006, 20:34:27) [snapback]86322[/snapback]

Może za słaby sprzęt lub odinstaluj i zainstaluj ponownie kitservera.
wonski1906
mógł by ktoś napisać do Simonhibsey żeby zrobił teżstroje Wisły Kraków albo do LukMaka aby ewentualnie poprosił go o te stroje własnie, bo Legii naprawde miodzio wyglądają :] pozdro
Killer
Mógł by ktoś zapodać szablony do robienia strojów - szukałem na forum ale linki do plików nie działają... unsure.gif
Magic_LFC
No te stroje są naprawde genialne! A da się zrobić je w tej normalnej rozdzielczości? Jak tak to prosze napisac jak to zrobić
wonski1906
QUOTE(Magic_LFC @ Aug 31 2006, 18:37:10) [snapback]87211[/snapback]

No te stroje są naprawde genialne! A da się zrobić je w tej normalnej rozdzielczości? Jak tak to prosze napisac jak to zrobić

jak masz IrfanView to wejdź w obraz->zmień rozmiar obrazka (resize)i ustaw 512x256 i zapisz i gotowe biggrin.gif pozdro
Magic_LFC
Dzięki za info
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.