No zlookalem screeny i filmik i szczerze mowiac to ja jestem pod wrazeniem tej wersji z Xa 360

To co mi sie podoba to rzeczy o ktorych pisalem w poscie na innym forum, ze nalezalo by je wprowadzic i widze ze KONAMI sie mnie posluchalo, hehehe i wprowadzilo te rzeczy, a mianowice: sporo rodzajow korkow, Francja i Czechy na licencji, grafika ladna (procz kibicow i kamerzystow), wkoncu inny rodzaj rekawic bramkarskich, a nie od paru serii takie same... wkoncu sa sedziowie liniowi, murawy ladnie wygaldaja, na filmiku bylo widac jak bramkarz mial parade i juz nie przenika przez slupek tak jak to ma miejsce w PES 5, wkoncu rozbudowany "replay" a nie ze jak pilka opusci boisko to juz replaya nie mozna wziasc, widzialem frotke na rece do wycierania potu na jednym screenie, a o tym tez pisalem ze by sie przydalo

Brawo KONAMI posluchaliscie sie mmie i warto

Szkoda ze to cacko sa tylko na Xa 360, a na PC nie

Jedyna rzecz, ktora mnie zastanawia, to to dlaczego zaden pilkarz nie ma wyciagnietej koszulki ze spodenek ?

Przeciez w PES 5 mieli... Brawo KONAMI, tak trzymac ! Jeszcze dodac do tego sporo nowych animacji, ktorych nie widac po screenach i ogolnie sam gameplay i jest bosko.. Ja chce Xa 360 !