Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 Xbox360 !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
mcraczek
Porcja screenow:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Co o tym sądzicie?
lukasso
smile.gif jacys oni wychudzeni
poza tym skriny sa juz w newsie wiec tam mozna komentowac
mcraczek
No co racja to racja ale taki temat sie przyda smile.gif

A tutaj kolejna porcja screenow http://www.gamekult.com/images/J000077690/
Rivaldinho
Szczerze to wydaje się takie sztywne na tych screenach mad.gif Coś czuje że będzie muka tongue.gif we2002 to jest to.
popiol
No zlookalem screeny i filmik i szczerze mowiac to ja jestem pod wrazeniem tej wersji z Xa 360 ohmy.gif To co mi sie podoba to rzeczy o ktorych pisalem w poscie na innym forum, ze nalezalo by je wprowadzic i widze ze KONAMI sie mnie posluchalo, hehehe i wprowadzilo te rzeczy, a mianowice: sporo rodzajow korkow, Francja i Czechy na licencji, grafika ladna (procz kibicow i kamerzystow), wkoncu inny rodzaj rekawic bramkarskich, a nie od paru serii takie same... wkoncu sa sedziowie liniowi, murawy ladnie wygaldaja, na filmiku bylo widac jak bramkarz mial parade i juz nie przenika przez slupek tak jak to ma miejsce w PES 5, wkoncu rozbudowany "replay" a nie ze jak pilka opusci boisko to juz replaya nie mozna wziasc, widzialem frotke na rece do wycierania potu na jednym screenie, a o tym tez pisalem ze by sie przydalo biggrin.gif Brawo KONAMI posluchaliscie sie mmie i warto tongue.gif Szkoda ze to cacko sa tylko na Xa 360, a na PC nie sad.gif Jedyna rzecz, ktora mnie zastanawia, to to dlaczego zaden pilkarz nie ma wyciagnietej koszulki ze spodenek ? blink.gif Przeciez w PES 5 mieli... Brawo KONAMI, tak trzymac ! Jeszcze dodac do tego sporo nowych animacji, ktorych nie widac po screenach i ogolnie sam gameplay i jest bosko.. Ja chce Xa 360 ! dry.gif
Hayalet
Nie kopiuj postów z forum PE... dry.gif

Taki jakis drewniany ten PES sie wydaje, Ronaldo nie podobny, shaderingi nvidi (wszystko się świeci jak psu jajca) Zidane wygląda jak dziecko, Ribery też, a Ronaldo to wogle nie podobny...
pablo TS
Ale to jest na wersje XBOX'a a na PC może wyglądać inaczej.
Gienia
Grafika...Henry nie poznał bym, że to Henry, Ronaldo?? to on?? Zidane?? co to jest Zidane??... grafika szczerze to wygląda jak w FIFIE......
Riki101
Ogólnie moje wrażenia są pozytywne aczkolwiek nie wszystko mi się podoba wink.gif Grafika stała się taka...bardziej fifowata (shit) .Nie podobają mi się w niej twarze mało podobne wink.gif ,też koszulki wyglądają nieco sztucznie i mało realistycznie sad.gif podobnie jak kibice znowu tandetni i płascy (tak nie powinno byc) .Ale jest kilka miłych akcentów jak w końcu spora liczba butków dla piłkarzy smile.gif ,boczni sędziowie i co dla mnie najważniejsze poprawiony gameplay gra stała się teraz bardziej płynna i mniej drewniana wink.gif. Ale niestety troche poczekamy zanim ujrzymy takiego PESa na pc.
whan
nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ten pierwszy next-genowy pes jest słaby graficznie... patrząc na pes 1 na ps2 i pes5 widać kolosalną różnicę. smile.gif

Niektóre teksturki może i ładne ale tak się tylko wydaje, stroje są wręcz żenującej jakości (model słaby) i jeszcze się święcą, ble.

PS
Jednym słowem: pierwszy pes next-genowy ale niekoniecznie najlepszy.

Dorin
Jeśli chodzi o grafike, to też jestem zdania że pes6 zbliża się pod tym zwględem do fify....ale cóż oby gameplaya nie skopali.
xymeon_x
nie wiem czy grafa az tak jest podobna do FIFY, bo nie gram w to badziewie smile.gif (tylko w demko gralem)....a z drugiej strony najczesciej powtarzany zarzut w stosunku do PES'a, gdy sie go porownuje z FIFA to slaba grafa i , ze FIFA ma lepsza..... moze KONAMI posluchalo tych zarzutow...
Jawor
QUOTE(xymeon_x @ Oct 2 2006, 02:27:57) [snapback]91378[/snapback]

nie wiem czy grafa az tak jest podobna do FIFY, bo nie gram w to badziewie smile.gif (tylko w demko gralem)....a z drugiej strony najczesciej powtarzany zarzut w stosunku do PES'a, gdy sie go porownuje z FIFA to slaba grafa i , ze FIFA ma lepsza..... moze KONAMI posluchalo tych zarzutow...

Te screeny nie wygladaja najlepiej mam fajny filmik z XBOXa http://www.youtube.com/watch?v=lOkTLzyjZcs biggrin.gif mecz Barcy-Realem zawodnicy całkiem ,całkiem.
Mortin
ciekawie ten filmik wyglada, zawodnicy nareszcie normalnie sie ruszaja, a nie jak rasiak tongue.gif moge rowniez dodac, ze podobalo mi sie rozgrywanie pilki przez komputer tongue.gif co jest znakiem na poprawiona SI
mam nadzieje, ze pes6 na pc ze stara grafika, bedzie mialo poprawiona SI i obroncow, gdyz na ten moment sa za latwi do miniecia
pozdro
baski18
sorry moj blad tongue.gif jednak gra gosciu z kompem ... w sumie komp sobie nawet radzi smile.gif Tylko szkoda ze nie idzie do przodu tylko cofa pilke do tylu.

Pozdro
Jawor
QUOTE(baski18 @ Oct 2 2006, 14:56:12) [snapback]91395[/snapback]

sorry moj blad tongue.gif jednak gra gosciu z kompem ... w sumie komp sobie nawet radzi smile.gif Tylko szkoda ze nie idzie do przodu tylko cofa pilke do tylu.

Pozdro

widzialem screena z xboxa sa tam dwie grupy druzyn pierwsza z celtikiem,fc porto,galatasaray itd. a w drugiej sa druzyny bez nazw oryginalnych moze ktos wie jakie sa to druzyny.
mcraczek
Masa screenow z PES6 na Xboxa pewnie wielu z was ich nie widzialo link ponizej:

http://www.playscope.com/@@@12979-pro_evol...ias=Screenshots

Dla mnie grafika nowego Pesa to porazka...
xsas7
dla mnie grafika może być... tylko że by sie aż tak nie świeciła :/ no moze części ciała...ale nie stroje itd.
a twarze to wogóle nie podobne...ale sa przecież facemarkerzy wink.gif w innych PES'ach też twarze nie są perfect biggrin.gif
Pozatym jak widziełem poTYCH screenach... to grafa jak dla mnie jest rewelacyjna smile.gif ale twarze muszą zmienić smile.gif reszta jak dla mnie jest super

Ogólnie to szkoda że tylko taka grafa na Xboxa 360 bedzie sad.gif
przydały by sie też zwody jakieś fajne tongue.gif i proste w wykonaniu tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.