Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Wiewiór
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
wiewióR
Witam smile.gif jestem nowy wlasnie zaczalem robic twarze ale niestety do pes 4 gdyz zepsilo mi sie 5 i nie moge znalezc instalki ale jesli mozna jakos przeniesc do 5 to sie ciesze smile.gif Nie jest dobra to twarz ale chce zebyscie zobaczyli ocenili i mi pomogli w dalszym rozwoju smile.gif Jest to twarz T. Waldocha przerobiona z kogos innego smile.gif bo nie wiedizalem kto to jest. No to czynie swoja powinnosc i pokazuje smile.gif

IPB Image

Dziekuje za komentarze i ocenki smile.gif oraz pozdrawiam
abus
zupełnie nie podobny i do tego jeszcze robiony w edit mode dry.gif
Vadim06
Bardziej mi to Niedzielana przypomina wink.gif
wiewióR
Tak jak mowilem nie umiem jeszcze dobrze robic wink.gif i byc moze faktycznie z waldocha zrobilem niedzielana tongue.gif no ale coz tak to juz jest :] A co do robienia to abus nie masz racji bo robilem twarz w photoshopie. Tak wiec niedlugo bedzie znow cos mam nadzieje lepszego i bardziej podobne do swojego realnego zawodnika :]
Mortin
o rotfl... ale mam polewe, stary nawet importowac twarzy do gry nie potrafisz, bo to jest twarz wykonana przez konami i jest to laursen.
pozdro
wiewióR
Ehhh ciesze sie ze dalem komus powod do radosci smile.gif no ale nie kazdy na poczatku wszystko potrafi smile.gif i wiem ze zle wgralem za co sorki ze wprowadzilem w blad :] moj wyglada duzo gorzej bo sie jakos dziwnie zlewa twarz chodz w fotoszopie nie widac tego ze lezy jedna na drugiej i rowno ulozylem ehhh no ale dobra tongue.gif

IPB Image
rav
LOL, w Photoshopie ... W PSie tworzysz jedynie teksturę, żeby ona normalnie na ryju wyglądała musisz wyedytować model twarzy w oedicie.
Mani3k
Mnie to on wiewióra przypomina... tongue.gif
wiewióR
Wiem ze w fotoszopie tylko teksturke ale oedita nie moge odpalic ... bo jak wybieram bmp ktore chce przerobic to mi wyskakuje wiadomosc czy chce usunac program :/ zamiast przejsc mi do oedit wiec i bez tego robie:/

Mani3k robilem lekko na swoje upodobanie:)

Teraz 2 twarz mam nadzieje ze juz lepsza i ze zobacze jakis maly tekscik z pochwala tongue.gif

Jest to T. Henry

IPB Image
Mani3k
QUOTE(wiewióR @ Aug 23 2006, 12:35:32) [snapback]85788[/snapback]

Mani3k robilem lekko na swoje upodobanie:)

Oczywiście nie pisałem tego z myślą, aby Cie obrazić... ale, wez włóż troche serca w te twarze, sciągnij sobie jakis pożadny tutorial, oglądnij 100x i zacznij robić twarze dopiero...
To naprawde to nic trudnego, wszyscy początkujacy mordoklejcy myślicie, żę Ci najlepsi facemaker'zy to potrafia Bóg wie co... ale grubo się mylicie... wystaczy troche własnej wyobraźni, estetyki pracy!, umiejętności poruszania się w środowisku PS (przede wszystkim), aby robić dobre .bmp, na sam koniec dodać OEdit'a i twarz gotowa... smile.gif
Jakie to proste... smile.gif
Pozdro x2.gif circle.gif triangle.gif square.gif l1.gif r1.gif l2.gif r2.gif
wiewióR
Wiem o tym ze to taki zart tylko smile.gif no ale mimo ze wkladam serce w to smile.gif i trobie tak jak nakazal tutek .. ogladalem pare razy no i moze nawet wiecej ale dziwnie wychodzi nie moge dobrze polaczyc nowej twarzy zeby idealnie wygladala ehhh:/ no a samo bmp moge robic gorzej z reszta a dalczego.... tutaj jest opisane

Moj problem

Acha i mialbym jeszcze mala prosbe do kogos kto ma gdzies spis nr twarzy w pes 4 jest mi to niezmiernie potrzebne smile.gif
wiewióR
Nowy twarz

F.Lampard (preview)
IPB Image

F.Lampard (preview 2)
IPB Image
Musze popracowac nad jego kolorem skory ale widze ze po dluzszym bawieniu sie i czytaniu juz widac ladna twarz nawet biggrin.gif hieh smile.gif szkoda tylko ze taka roznica skory nagle ... po cholere sie opalal... tongue.gif
wiewióR
Teraz taki nie wyregulowany jeszce cisse :]

Cisse (preview)
IPB Image
wiewióR
Dobra w koncu pes 5, na dzien dobry roberto carlos ale jeszcze musze w oedit z nim sie pobawic i bedzie jak ta lala :]

R.Carlos (preview)
IPB Image
Pro Evolution Soccer
takie sobie, no raczej badziewne laugh.gif
wiewióR
Po dlugiej przerwie wink.gif czas na PES 6 wink.gif Niestety musze jeszcze pobawic sie z twarza zeby wurownac itp no i nie dziala mi programik, wiec moglby mi ktos podac dokladna nazwe konkretnego progsa do przestawiania, ustawiania mordki ? Bardzo bym prosil a na poczatek idzie:

Theirry Henry (preview)
IPB Image
Mortin
beznadziejny, a ow program nazywa sie oedit i oedit to pes converter
pozdro
wiewióR
Mortin szanuje twoje zdanie i uwazam ze jestes mistrzem w tym ale od razu pisac ze beznadziejne to troche nie fair widzialem wiele gorsze pokemony a jak ustawie wszystko dokladnie z twarza bedzie lepiej jeszcze wygladac. Teraz zrobilem Kuyt'a.

Dirk Kuyt (preview)
IPB Image
norek
QUOTE(wiewióR @ Nov 4 2006, 04:26:32) [snapback]95721[/snapback]

Mortin szanuje twoje zdanie i uwazam ze jestes mistrzem w tym ale od razu pisac ze beznadziejne to troche nie fair widzialem wiele gorsze pokemony a jak ustawie wszystko dokladnie z twarza bedzie lepiej jeszcze wygladac. Teraz zrobilem Kuyt'a.

Dirk Kuyt (preview)
IPB Image

Hmm tutaj tez ustawiales malo w oedit bo strasznie malo zmieniony model w porownaniu do wersji konamowskiej ale podobienstwo jest. Popraw jeszcze to bmp zeby bylo bardziej porzadne. Pozdrawiam.
P.S jakiegos zdjecia użyłeś?
wiewióR
A no jeszcze musze popracowac nad nim troszke i bedzie git wink.gif miejmy nadzieje a fotke uzylem ta:

IPB Image

S.W - Phillips (preview)
IPB Image
olo
phillips slaby, a wloski kuyta twoje? Bo w odroznieniu od twarzy sa bardzo ladne:D
wiewióR
Wlosy nie sa moje tongue.gif od kuyta

A wiec najnowsze dzielo i uwazam ze jedno z moich najbardziejszych :-) Jest to Edgar Davids w googlach biggrin.gif jesli ktos chce taka wersje to czemu nie wink.gif dobry edgar gral kiedys w googlach to czemu mialby teraz nie grac tongue.gif a panowie z KONAMI nie chcieli mu dac ;-)

Tutaj byl Edgar Davids :/ niestety okazalo sie ze nie jest to moje bo cos nie moze wrzucic swojego wiec usunalem :/ Jak sie uda kiedys to pokaze.

EDIT: Mam do was pytanie, chodzi mi o to jak znalezc twarze w GGS reprezentantow polski ? bo chcialbym ich zrobic a nie wiem gdzie bo nie podpisane :/ tongue.gif
szYMsz92
QUOTE(wiewióR @ Nov 6 2006, 01:28:31) [snapback]96132[/snapback]

Wlosy nie sa moje tongue.gif od kuyta

A wiec najnowsze dzielo i uwazam ze jedno z moich najbardziejszych :-) Jest to Edgar Davids w googlach biggrin.gif jesli ktos chce taka wersje to czemu nie wink.gif dobry edgar gral kiedys w googlach to czemu mialby teraz nie grac tongue.gif a panowie z KONAMI nie chcieli mu dac ;-)

Edgar Davids (preview)
IPB Image
EDIT: Mam do was pytanie, chodzi mi o to jak znalezc twarze w GGS reprezentantow polski ? bo chcialbym ich zrobic a nie wiem gdzie bo nie podpisane :/ tongue.gif

Przecież to defaultowa twarz z gry...
wiewióR
szymsz nie denerwuj sie, sam nie wiem co sie dzieje ;( wrzucam bmp przez GGS i w grze wyglada tak samo daje oryginalne i to samo :/ nie rozumiem czemu tak sie dzieje. Przepraszam za zamieszanie ktore sie stworzylo ale bylem pewien ze to moje :/
Voytec
albo wrzucasz swoja twarz nie za edgara tylko jakąś obok, albo davids ma 2 biny i podmieniasz tylko jeden.
wiewióR
voytec niestety ale wlasnie nie bo dokladnie za edgara daje i podwojnie wrzucam :/ cos nie tak nie mam pojecia ale jeszcze sie pobawie nad tym. Teraz w ramach za dosc uczynienia oddam do oceny Jacka Krzynówka, jest do poprawy zaraz zawodowcy sie przyczepia tongue.gif ale coz to tylko preview na razie i bedzie poprawiony wink.gif

Jacek Krzynówek (preview)
IPB Image

Do tego jeszcze idzie Pedretti, wiem ze jest nie do konca dobrze bo BMP slabe mozecie powiedziec wink.gif no ale bedzie lepsze w wersji finalnej biggrin.gif a moze pokaze wczesniejsze wersje tez kto wie wink.gif

IPB Image
norek
QUOTE(wiewióR @ Nov 6 2006, 00:51:32) [snapback]96146[/snapback]

voytec niestety ale wlasnie nie bo dokladnie za edgara daje i podwojnie wrzucam :/ cos nie tak nie mam pojecia ale jeszcze sie pobawie nad tym. Teraz w ramach za dosc uczynienia oddam do oceny Jacka Krzynówka, jest do poprawy zaraz zawodowcy sie przyczepia tongue.gif ale coz to tylko preview na razie i bedzie poprawiony wink.gif
Jacek Krzynówek (preview)
IPB Image

Do tego jeszcze idzie Pedretti, wiem ze jest nie do konca dobrze bo BMP slabe mozecie powiedziec wink.gif no ale bedzie lepsze w wersji finalnej biggrin.gif a moze pokaze wczesniejsze wersje tez kto wie wink.gif

IPB Image

Krzynowek cienizna a Pedretti...wystarczylo dobrze nalozyc fote na bmp i bylby podobny z tego wzgledu ze konami zrobilo zajebisty model.
Lisek
co sie peddriettiemu stalo w brode?
Voytec
QUOTE(norek @ Nov 6 2006, 08:05:34) [snapback]96162[/snapback]

Krzynowek cienizna a Pedretti...wystarczylo dobrze nalozyc fote na bmp i bylby podobny z tego wzgledu ze konami zrobilo zajebisty model.

to samo. pedreti ma bdb wiec mogłeś się nieco przyłożyć do bmp.
Mortin
krzynowkowi nalozyles tylko swoje bmp i tyle, nawet w oedicie go nie ruszales, bo cala twarz ma poprzesuwana... a predretti ? tez cienizna
wiewióR
Mortin wlasnie nie potrafie jeszcze dobrze sie obslugiwac oeditem a nawet jak cos ruszalem niedawno to w grze dalej tak samo ma mimo ze zapisalem i wrzucilem przez GGS-a :/ Ale z czasem naucze sie porzadnie.
wiewióR
Przepraszam ze post pod postem ale nie dziala mi edycja :/ nie wiem czemu cos mi sie doslownie psuje wszystko ostatnio :/ Wybaczcie i jak ktos moze niech polaczy je wink.gif

Jacek Krzynówek (previev 2)
IPB Image
norek
QUOTE(wiewióR @ Nov 7 2006, 13:56:00) [snapback]96358[/snapback]

Przepraszam ze post pod postem ale nie dziala mi edycja :/ nie wiem czemu cos mi sie doslownie psuje wszystko ostatnio :/ Wybaczcie i jak ktos moze niech polaczy je wink.gif

Jacek Krzynówek (previev 2)
IPB Image

Stary dobra rada skocz do okulisty lub wymien monitor. Czy naprawde nie widzisz
ze wcale nie przypomina on jacka, ma brzydkie bmp i morde przekrecona w lewa strone?
Czy to tak wiele trzeba aby zauwazyc ze to jest pokemon. Rozumiem poczatki sa trudne
ale kiedy juz wszystko zostalo powiedziane na przestrzeni lat oraz powstalo tak wiele tutoriali
taki poziom nie przystoi. To tyle z mojej strony.
E 9
Slabiutko słabiutko.Radzę ci tak samo jak wszystkim początkującym.Pracuj długo nad jedną twarzą!Masz przecież takie przykłady Norek Mani3k T-mac popatrz jak oni pielęgnują jedną facjate.Pamiętaj to chyba najlepsza rada.Pozdro.
don rxf
Tak jak poprzednicy, slaaaba twarz musisz wiecej czasu w oediccie spedzac. Pozdrawiam. Peace !
Mortin
QUOTE(edi09_99 hetman @ Nov 7 2006, 17:14:11) [snapback]96369[/snapback]

Slabiutko słabiutko.Radzę ci tak samo jak wszystkim początkującym.Pracuj długo nad jedną twarzą!Masz przecież takie przykłady Norek Mani3k T-mac popatrz jak oni pielęgnują jedną facjate.Pamiętaj to chyba najlepsza rada.Pozdro.

nosz ! a o mnie zapomnial wink.gif
don rxf
Mortin ja poprawie tongue.gif Bierz przykłady z tak świetnych facemakerów jak Norek, Mani3k, Mortin czy T-Mac biggrin.gif sa wspaniałym wzorem do naśladowania ;]
E 9
QUOTE(Mortin @ Nov 7 2006, 15:56:39) [snapback]96377[/snapback]

nosz ! a o mnie zapomnial wink.gif

hehehehehehe laugh.gif perfidnie zapomniałem tongue.gif tongue.gif .Ale wiadomo,że jesteś jednym z tych najlepszych.Pozdro.

200 post smile.gif.
Hades
strasznie nie podobny ten Jacuś i jeszcze ryj skrzywiony na lewo :-/
jastrzab
Znowusz pokemon, jak mozna wystawić takie coś do komentowania? przecierz wiesz, ze zostaniesz zjechany
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.