Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wielka Prośba...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kluivert777
mam wielkom prośbe do osób robiących ball pack'i
zrobił by ktoś dla mnie ballpack'a na gf mx
chciałem aby w tym ballpack'u zlanazły sie piłki:
Adidas Teamgeist Finale i taka sam jak ta tylko to co biale zeby czerwone bylo,Nike 90 nowa Czerwono biala i tez ta sama tylko to co biale zlote ma byc i jakas merciual vapor nike ,Puma v 106 Rouge,Adidas Teamgeist Jaune Rouge
bardzo prosze, bardzo mi na tym zależy bo inne inne niż zrobione na gf mx ballpacki nie dzialają na kompie mojego kumpla sad.gif
Pro Evolution Soccer
Dobra zrobie Ci tego ballpacka ........................ za rok
laugh.gif laugh.gif
pozdro
krzysiu
ale zrobisz tego ballpacka bo to jest ważne dla niego
kluivert777
QUOTE(Pro Evolution Soccer @ Aug 22 2006, 22:17:52) [snapback]85688[/snapback]
Dobra zrobie Ci tego ballpacka ........................ za rok
laugh.gif laugh.gif
pozdro

hehe bardzo śmieszne dry.gif
takie żarty to sobie możesz sam sobie opowiadć bo tylko ty sie z nich smiejesz idioto mad.gif
aha jeśli był byś łaskaw wypierdalaj z tego tematu mad.gif
snok3r
QUOTE(kluivert777 @ Aug 23 2006, 21:05:51) [snapback]85881[/snapback]

hehe bardzo śmieszne dry.gif
takie żarty to sobie możesz sam sobie opowiadć bo tylko ty sie z nich smiejesz idioto mad.gif
aha jeśli był byś łaskaw wypierdalaj z tego tematu mad.gif

poczatek byl smieszny ale teraz to sie zalosne zrobilo. mam dla ciebie(mala litera specjalnie) propozycje --> naucz sie robic pilki i sam je zrob, a nie zawracaj ludziom dupy. jeszcze jakbys z jedna, moze dwie pilki walnal to ktosby sie zlitowal ale taki ball pack!? niby dlaczego ktos mialby poswiecaj swoj czas na cos co mu wlasciwie nie potrzebne?? naprawde wierzysz, ze tu sa jacys altruisci??
w dodatku jak widze kultura osobista nie grzeszysz. tak to sie mozesz w domu do rodziny oddzywac a nie na forum do innych uzytkownikow. moze sie myle ale to jakis ban powinien byc chyba dry.gif
kluivert777
QUOTE(snok3r @ Aug 23 2006, 21:35:52) [snapback]85888[/snapback]

poczatek byl smieszny ale teraz to sie zalosne zrobilo. mam dla ciebie(mala litera specjalnie) propozycje --> naucz sie robic pilki i sam je zrob, a nie zawracaj ludziom dupy. jeszcze jakbys z jedna, moze dwie pilki walnal to ktosby sie zlitowal ale taki ball pack!? niby dlaczego ktos mialby poswiecaj swoj czas na cos co mu wlasciwie nie potrzebne?? naprawde wierzysz, ze tu sa jacys altruisci??
w dodatku jak widze kultura osobista nie grzeszysz. tak to sie mozesz w domu do rodziny oddzywac a nie na forum do innych uzytkownikow. moze sie myle ale to jakis ban powinien byc chyba dry.gif

dobra sorki poniosło mnie tongue.gif
ale ten koleś jest jakiś dziwny w innych tematach też szukał zaczepki mad.gif
a jeśli chodzi o ten ballpack to kumpel mnie bardzo prośił bo ma nie zbyt dobrego kompa no i jak wgrywa piłki tej nowej jakosci to mu sie pes wyłancza sad.gif
a wiesz jak jest, kumplom sie nie odmawia, a ja niestety piłek nie umiem robić sad.gif
więc jeszcze raz bardzo prosze osoby które robią ballpack'i o zrobienie go unsure.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.