Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najnowszy Of
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Prz3m4s
mialem troche czasu więc zrobilem nowego of-a

a oto co zawiera mój OF:

-najnowsze transfery na dzień dzisiejszy (22.08.2006)
-oryginalne herby
-oryginalne loga
-oryginalne nazwiska zawodników
-oryginalne nazwy stadionów
-najnowsze koszulki (kompatybilny z najnowszym kitserverem)
-poprawione statystyki piłkarzy
-poprawione twarze takich zawodników jak:
Sergio Ramos, Riquelme, Kuszczak, Messi, Parker, Cicinho, Crouch, Luis Garcia, Shearer, Żurawski, Fabregas
-kilku nowych zawodników, a są to:
Giovanni Dos Santos, Lukas Podolski, Roberto Soldado
-kilka innych mniej waznych rzeczy

OF by Prz3m4s

chyba o niczym nie zapomniałem
jak tworzyłem twarze próbowałem zrobic je jak najbardziej realistyczne, ale to juz sami ocencie.

ps. OF jest na czystą gre ale tak jak pisałem jest kompatybliny z kitserverem najnowszym!!

oceniajcie twarze i ogólnie OFa i piszcie uwagi i co wam sie podoba w ofie biggrin.gif
Overmars
Ja ci chyba nic nie powiem bo nie moge miec zainstalowane twarze z najnowszego kitservera, bo mnie przez to wywala z gry i mam PP 2.6 i nie bedzie dzialac. No nie?? sad.gif
Prz3m4s
Jezeli grasz na patchu jakims i zainstalujesz mojego ofa to ci sie twarze zawodników pomieszają
Tomek1902
Nie chce cie przemas martwic ale podolski w grze juz byl!!!!!!
Arturro_king
Tomek1902 ma racje Lukas Podolski byl juz w grze. Chyba ci sie cos pomylilo bo jak juz to mogles go poprawic a nie stworzyc. No nie??
who_me
wItam

ja tez postanowilem dac swojego OF na czysta gre

zawiera:

-all transfery do 31 .08.06

-herby klubowe

-poprawione w 100% nazwiska + numery

-zero poprawiania statsow playerow..niegdy sei w to nie bawilem i nie mam zamiaru(lubie ,,czysta,, gre tongue.gif )

-nie odblokowani gracze typu Maradona,Pele itd
,sporo $ w PES shop'ie

http://www.sendspace.com/file/fa5xdv
Tomek1902

Samuel jak chciales wydac swojego OF-a to bylo sobie temat zalozyc nowy a nie smiecic Przemasaowi!!!!!!!!!!!
who_me
gdyby kazdy tak zakladal osobny temat bo mu sie zachcialo wydac swojego OF to by sie zrobilo niezle g.... na forum !!! autor tego postu nie jest zadnym wybitnym(bez urazu) patchmakerem wiec nie widze koniecznosci smiecenia ,a nawet z tego wzgledu ze takich tematow bylo juz kilka i szybko umieraly!!!
Mooner
QUOTE(samuel666 @ Aug 30 2006, 23:46:38) [snapback]87044[/snapback]

wItam

ja tez postanowilem dac swojego OF na czysta gre

zawiera:

-all transfery do 31 .08.06

-herby klubowe

-poprawione w 100% nazwiska + numery

-zero poprawiania statsow playerow..niegdy sei w to nie bawilem i nie mam zamiaru(lubie ,,czysta,, gre tongue.gif )

-nie odblokowani gracze typu Maradona,Pele itd
,sporo $ w PES shop'ie

http://www.sendspace.com/file/fa5xdv

a mówgłbyć wrzycić na inny serwer chociażby na rapida?
Tomek1902
gdyby kazdy tak zakladal osobny temat bo mu sie zachcialo wydac swojego OF to by sie zrobilo niezle g.... na forum !!! autor tego postu nie jest zadnym wybitnym(bez urazu) patchmakerem wiec nie widze koniecznosci smiecenia ,a nawet z tego wzgledu ze takich tematow bylo juz kilka i szybko umieraly!!!

Te,samuel teraz to ty robisz niezle gow[beep] tylko ze w tym temacie!! Prz3m4s sobie zrobil OF-a wrzucil do SWOJEGO!!!!!! tematu to mu nie smiec!!! Pozniej wyda update i dopiero bedzie bur[beep]!!!!
who_me
QUOTE(Tomek1902 @ Sep 1 2006, 12:11:24) [snapback]87395[/snapback]

Te,samuel teraz to ty robisz niezle gow[beep] tylko ze w tym temacie!! Prz3m4s sobie zrobil OF-a wrzucil do SWOJEGO!!!!!! tematu to mu nie smiec!!! Pozniej wyda update i dopiero bedzie bur[beep]!!!!

o ile pamietam to samo pisales juz we wczesniejszym poscie wiec przestan sie
powtarzac biggrin.gif biggrin.gif twoj pusty belkot na nic sie nie zda bo wlasnie wypuscilem aktualizacje !! ZOBACZ ]:-> laugh.gif

TRANSFERY DO 01.09.06 + WSZYSTKO TAK SAMO JAK PISALEM WCZESNIEJ (NUMERY POPRAWIONE ITD)

NA CZYSTA GRE !!!!

http://rapidshare.de/files/31789499/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
>Kornel<
a wrzuci ktos OF-a zeby dobrze chodzil na Power Patchu ?
Prz3m4s
samuel zalóz sobie swój temat o ile wogule umiesz, nawet jezeli ktos jak ty to nazwales nie jest wybitnym patchmakerem to ma prawo do TYLKO swojego tematu a ty wpiepszasz sie w czyjsc temat i robisz tu burde wkleiając swoje of-y
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.