Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koleś Zwany Migimaster
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
budzo
Wróciłem po wakacjach i widzę, że dużo tu się ciekawych osób pojawiło.

Pierwszy to ten z tytułu wątku, zagraliśmy 3 mecze, wyniki: 0:0, 1:0, 3:1 (moje zwycięstwa). Dodaje pierwszy wynik chłopak nic, choć jest zalogowany. Piszę do niego a on mi mówi, że może co najwyżej potwierdzić pierwszy, bo mecze powinno się dodawać i potwierdzać od razu po rezegraniu :/

Drugi osobnik to bombaj.88 - strzelilłem mu bramkę i oglądnąłem pół (dosłownie pół) ripleju bo chciałem zobaczyć czym mój zawodnik uderzył piłkę, gość wyszedł z gry, ja go pytam co jest, a on mi, że oglądałem riplej i za to jest walkower.

Nie było mnie tu przez ponad miesiąc i może nie nadążam za nowo powstałymi zwyczajami, ale jak w tych sprawach goście mają rację to ja chyba nie chcę uczestniczyć w takim rankingu.
migimaster
Trzeba czytac regulamin a nie opierac sie na zwyczajach, 2 i 3 mecz nie gralem jako rank, bo warunki na to nie pozwalaly (lagi), jakbym chcial grac rank to bym potwierdzil wynik i gral nastepny mecz.Nic trudnego alt+tab.Aha pierwszy mecz masz potwierdzony

Do grania w rankingu nikt nikogo nie zmusza, jak gosc chcial grac 3 mecze to mogl to napisac przed rozpoczeciem pierwszego
vego21
Budzo to tylko mufiki i dzieci neostrady, przez które rank spadł na psy dry.gif
To już nie ten sam ranking, co na samym początku sad.gif
Graj tylko ze znanymi Ci graczami, bo jak widzisz to nie ma sensu wink.gif
snok3r
QUOTE(migimaster @ Aug 19 2006, 23:10:53) [snapback]85177[/snapback]

Trzeba czytac regulamin a nie opierac sie na zwyczajach, 2 i 3 mecz nie gralem jako rank, bo warunki na to nie pozwalaly (lagi), jakbym chcial grac rank to bym potwierdzil wynik i gral nastepny mecz.Nic trudnego alt+tab.Aha pierwszy mecz masz potwierdzony

ph34r.gif
wlasnie przez takich ludzi przestalem grac do ranku...
budzo
QUOTE(migimaster @ Aug 19 2006, 23:10:53) [snapback]85177[/snapback]

Do grania w rankingu nikt nikogo nie zmusza, jak gosc chcial grac 3 mecze to mogl to napisac przed rozpoczeciem pierwszego

Trzeba być człowiekiem a nie wieprzem.
whan
QUOTE(vego21 @ Aug 20 2006, 06:46:37) [snapback]85182[/snapback]
Budzo to tylko mufiki i dzieci neostrady, przez które rank spadł na psy dry.gif
To już nie ten sam ranking, co na samym początku sad.gif
Graj tylko ze znanymi Ci graczami, bo jak widzisz to nie ma sensu wink.gif

na początku była walka o ligę więc wiesz. Dla was zawsze wszystko schodzi na psy. Liga zeszła psy, rank zszedł na psy, io... itp, itd Zauważ że są wakacje...

PS
Jak napisałem, że wasz turniej zszedł na psy to od razu oburzenie. A taki są fakty. To nie jest okres wielkiego grania w we. Sezon na grę przychodzi zawsze jesienią...

QUOTE(snok3r @ Aug 20 2006, 07:50:42) [snapback]85184[/snapback]

ph34r.gif
wlasnie przez takich ludzi przestalem grac do ranku...

nie kłam, przestałeś bo awansowałeś do ligi... biggrin.gif

QUOTE(budzo @ Aug 20 2006, 15:18:23) [snapback]85258[/snapback]

Trzeba być człowiekiem a nie wieprzem.

racja.

------------------
Co do regulaminu rankingu bedzie trzeba go zmodyfikować bo to co się dzieje jest momentami żenujące. Jedni się kłócą o replaye inni o spar/rank, debilizm.
Dla mnie jest oczywiste, jeśli wchodzisz do gry i pytasz: rank?, drugi odpowiada: ok i gracie to kolejne mecze też są do ranku. Jak nie chcesz zawsze możesz opuścić grę po 1 meczu i po kłopocie.

Ps
Budzo wpisz wyniki a ja je potwierdze. Nie ma wybierania po meczu... zapewne gdyby wygrał to wpisałby te wyniki.

Ech... żenada.
budzo
Ok, pierwszy wpisany. I dzięki whan.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.