Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Antywirus
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Mooner
chce sobie zainstalowac antywirusa ale aby zbytnio mi kompa nie spowalniał i sieci.. wg was najlepszy antywir..
dzieki za pomoc z góry..
siano
clamav
pablo TS
Według mnie najlepszy jest NOD32. Jak chcesz do niego linka to napisz do mnie na GG (1329855). Sam go używam i jestem zadowolony.
Capitan Tsubasa
Ja mam avasta i nie narzekam smile.gif
Mortin
nod 32 jak i avast żrą pamiec. Ja osobiscie uzywam nortona ale nie wiem, czy żre pamiec, gdyz mam w miare dobrego kompa i nie odczuwam utraty predkosci. Napewno omijaj z daleka pande, gdyz bardzo spowalnia komputer
pozdro
pawel_szulc
avast zre pamiec ? Ja tego nie odczuwam, moze przez to ze 1GB ramu mam. Tak wiec polecam avasta (kaspersky tez sie sprawdzi jako ze troche mniej pamieci zjada jednak) + jakies 2 programy antyspyware (np. adaware + spybot s&d) + firewall (np. outpost), bo sam antywirus nie uchroni calego komputera smile.gif (chyba na tym Ci zalezy)

PS. To wlasnie Norton z tego co wiem Mortin zre najwiecej pamieci, a co do Pandy to swieta prawda, szkoda sprawdzac nawet ;d
siara_acm
Ja używam Nortona 06 PL i jak narazie jest to najlepszy jak dla mnie antyvir którego kiedykolwiek używałem. Niewiem jak u innych userów tego programu, ale mi w pierwszym tygodniu jego użytkownania spowalniał kompa, później było OK. Polecam.
justyn
ja mam NODA32 i nie narzekam tongue.gif
BoBaN
Norton 2005, z powyłaczanymi niektórymi opcjami i wszystko śmiga jak trzeba, co jakiś czas aktualizacja Live update i nie mam problemów.
nie mam zadnych wirusów, zadnego spy, nic a formata juz nie robiłem od 9 miesięcy i wszystko sprawnie działa. Polecam Nortona 2005.
Rivaldinho
NOD 32 + Spybot:Search adn Destroy dry.gif
whan
Ja od zawsze nie mam antyvira bo by mi tylko zamulał. nie narzekam bo virusów brak smile.gif
Riki101
Ja od zawsze urzywam Kasperskiego i nie mam z nim problemów a pamięc zjada tylko kiedy skanuje kompa wink.gif a do spywerów najlepszy "spybot search and destroy" smile.gif

pozdrawiam
Viperdiesel
Najlepiej nowy Kaspersky Anti-Virus 6 i Kerio Personal Firewall, nom i do spajłerów:P Ad-Aware i Spybot: Search and Destroy. Wyszystko działa elegancko, żaden z tych progsów się nie "gryzie".

PS.Co do Nortona to, każdemu kto ma słabego kompa odradzam, na takim z 1GB ramu i jakimś lepszym prockiem śmiga nieźle,ale ogólnie AV nie za specjalny, bardzo żadko pobiera akutalizacje. Przy skanowaniu nie wykazuje wirusów, trojanów, gdy te są w rzeczywistości na kompie...No i może też przepuszczać jakieś wirki z sieci.

PS2.Na temat czy Kaspersky pobiera sporo pamięci się nie wypowiadam,gdyż mam niezłego kompa:P, ale sądzę, że jest o niebo szybszym av'kiem od nortona smile.gif
Hannibal Lecter
Avast! is the best!!!!!!!!!
Węgluś
ja mam nortona i jestem zadowolony
Mani3k
Kaspersky Anti-Virus, a jeszcze lepiej Kaspersky Internet Security - kompletna ochrona kompa (anti-virus, anti-haker, anti-spy, anti-spam itd.)
Węgluś zapraszam na stronę z Crack'ami (xxx site) i zobaczymy jaki będziesz zadowolony... tongue.gif
Pozdrawiam
Bushmen
nod32, ewenutalnie avast ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.