Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc W Transferach
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
>Kornel<
zaczalem grac ML i podczas transferow gdy gracze sa umieszczani na liscie zawsze naciskalem strzalke w prawo i pojawialy mi sie takie gwiazdki przy ich nazwiskach.chodzi o to jaka jest "prawdopodobnosc" transferu.teraz juz tego nie mam.gram na 5*. wiecie gdzie sie to ustawia?
Capitan Tsubasa
Ta opcja jest dostepna tylko na poziomach od 1 do 4 *. Na 5 i 6 juz jest niedostepne i nie da sie jej wlaczyc.
>Kornel<
kurde to skad mam wiedziec kogo mam szanse teraz kupic ? biggrin.gif na wyczucie ? biggrin.gif dzieki za pomoc Capitanie
dawdi17
W przerwie między sezonami na okres przygotowawczy możesz sobie zmienić poziom trudności na niższy co nie? Kiedy będzie się już miał zaczynał sezon ustaw sobie jaki chcesz poziom trudności.
Capitan Tsubasa
QUOTE(dawdi17 @ Aug 19 2006, 06:45:49) [snapback]84988[/snapback]

W przerwie między sezonami na okres przygotowawczy możesz sobie zmienić poziom trudności na niższy co nie? Kiedy będzie się już miał zaczynał sezon ustaw sobie jaki chcesz poziom trudności.

No wlasnie, tylko w przerwie miedzy sezonami, mozna zmieniac poziom trudnosci. Ale w przerwie zimowej juz nie ma tak dobrze smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.