Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ArekŁdz Nie Chce Potwierdzić Wyniku !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Bany
ArekŁDZ po strzeleniu drugiej bramki oglądał powtórke, a więc złamał regulamin. Postanowiłem wyjśc z gry i wpisałem wynik 3:2 którego on nie chce oczywiście potwierdzić.
whan
wiesz, jakby każdy chciał kłócić się o jedną powtórkę... a zresztą macie sie dogadać na gg smile.gif Następnym razem nie wychodź w takim przypadku!
Bany
Wyszedłem po oglądnięciu przez niego powtórki. Regulamin to regulamin. Ja się z nim nie dogadam ponieważ on tylko wyzywac potrafi. Zaproponowałem mu rewanż lecz on kazał mi się "ciągnąć". Także proszę o potwierdzenie tego wyniku. Niestety nie zrobiłem screenshota ale w naszej rozmowie na srverze brało udział kilka osob.
Bany
Dobra mozna zamknąć temat. Nie ma to sensu najmniejszego. Kilka dni wczesniej Aros jedzie mi z wykładem o przestrzeganiu regulaminu, a jak zgłaszam reklamacje to ...żaaal.
whan
QUOTE(Bany @ Aug 18 2006, 23:07:07) [snapback]84963[/snapback]
Wyszedłem po oglądnięciu przez niego powtórki. Regulamin to regulamin. Ja się z nim nie dogadam ponieważ on tylko wyzywac potrafi. Zaproponowałem mu rewanż lecz on kazał mi się "ciągnąć". Także proszę o potwierdzenie tego wyniku. Niestety nie zrobiłem screenshota ale w naszej rozmowie na srverze brało udział kilka osob.

mecz był umawiany na gg?? smile.gif jeśli nie to nie ma o czym gadać.

PS
sam po strzeleniu ładnego gola oglądam często powtórki i nie denerwuje mnie jeśli ktoś robi tak samo (chyba że robi to po każdym golu). Troche wyrozumiałości a nie tylko czekania na jakiś mały błąd rywala, który pozwoli łatwiej ci wygrać...
Bany
TO ZMIEńcie ten pieprzony regulamin! !!!!!

usunałem wynik można zamknąć temat ....
ArekŁDZ
3
QUOTE(whan @ Aug 18 2006, 21:21:14) [snapback]84965[/snapback]

mecz był umawiany na gg?? smile.gif jeśli nie to nie ma o czym gadać.

PS
sam po strzeleniu ładnego gola oglądam często powtórki i nie denerwuje mnie jeśli ktoś robi tak samo (chyba że robi to po każdym golu). Troche wyrozumiałości a nie tylko czekania na jakiś mały błąd rywala, który pozwoli łatwiej ci wygrać...

Faktycznie tak było,ale na prawde Bany wyluzuj troche.Rozumiem ze chcesz byc jak najwyzej w tabeli,ale bez przesady.Przez Twoja zachłannośc stracilismy tylko nerwy i czas :/.
Sorry za to że poniosło mnie wtedy na serwerze,ale chyba sam rozumiesz (pierwszy raz spotkałem sie z takim "czepianiem").
halladin
to po co jest regulamin? ja bede wychodzil jak przeciwnik obejrzy powtorke ktora mi sie nie spodoba:)
kemocik
QUOTE(halladin @ Aug 20 2006, 16:40:27) [snapback]85288[/snapback]

to po co jest regulamin? ja bede wychodzil jak przeciwnik obejrzy powtorke ktora mi sie nie spodoba:)

Ma chyba zapobiegać notorycznemu oglądaniu powtórek. Ja denerwuję się tylko wtedy, kiedy ktoś ogląda każdy replay... Ale gry przez to nie wyłączam - po prostu zwracam uwagę po meczu.
snok3r
QUOTE(kemocik @ Aug 20 2006, 16:57:18) [snapback]85291[/snapback]

Ma chyba zapobiegać notorycznemu oglądaniu powtórek. Ja denerwuję się tylko wtedy, kiedy ktoś ogląda każdy replay... Ale gry przez to nie wyłączam - po prostu zwracam uwagę po meczu.

ale, niestety, nie wszyscy graja dla zabawy, dla niektorych liczy sie tylko RANK i szukaja okazji byle przegranego meczu nie zapisac...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.