Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nieodpowiednie Zachowanie!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
migimaster

<ptakms<rank>> ja potwierdzam tylko 1 mecz i chuj
<ptakms<rank>> palo jebana

<ptakms<rank>> w chuja walisz

<ptakms<rank>> gosciu chyba cie pojebalo jak potwierdze ten 2 wynik

jak cos mam screena tylko nie wiem jak zamiescic tongue.gif
ptakms
moze i klełem ale jak ktos ma sie nie zdenerwowac jak strzelilem kolesiowi 2 bramki a on mi zadnej i on mi mowi ze 3:2 dla niego to jakies chore jest. mam print screena z meczu z koncowki 2 polowy
ptakms
(teorr-) ten koles tez przeklinal tez powinien bana dostac wiec jaka to sprawiedliwosc czy ktos odpisze laskawie???
lookass
Przedewszystkim to nie powinieneś pisać posta pod postem masz tryb edit dry.gif
teorr
Jezeli pan PTAKMS nie przestrzega regulaminu i potem zaczyna wulgaryzowac bo ktos go przestrzega to nie jest moja wina.

Druga sprawa to nie wiem w jakim celu jest ten temat , chyba sie ktos chciał podlizac komuś.
kocur1988
o ile dobrze pamietam to koledzy wyzywali sie bo ogladali powtorki jeden i drugi powinien poniesc konsekwencje i migimaster jezeli chcesz umiesczac rozmowy z serwera to umiesczaj cale a nie tylko jednego oczerniasz drugi nie byl mu dluzny
whan
sprawe zamykam. Wyzywającymi się nawzajem gówniarzami nie zajmujemy się.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.