VETRIX
Aug 15 2006, 16:53
Witam. Chicałbym się dowiedzieć czy jest możliwość przypisania przyspiewek drużynie, która wcześniej ich nie posiadała (poprostu miała ustawione spiewki na domyślnych dla danego regionu)?! Licze na pomoc

Pozdro.
Bombka
Aug 15 2006, 21:01
Ja tez mam pytanie i tez odnosnie dzwiekow w pesie choc nie o przyspiewki mi chodzi.Czy mozna w pesie ustawic tak utwory muzyczne ze np w menu mistrzostw swiata bedzie lecial jakis utwor,a np w menu me jakis inny??bo w tym wykazie plikow o_sound odpowiadajacych za muze w grze jest tylko 1 plik od league/cup.czy to znaczy ze jak ustawie muze do menu wc to ta sama muza musi leciec w menu me??czy ma ktos pelny wykaz plikow z o_sound odp za muzyke, bo na forum sa podane ale chyba nie wszystkie(tak przynajmniej pisze autor)
VETRIX
Aug 17 2006, 08:20
Dobra, ja swój problem rozwiązałem... Przyśpiewki Pogoni Szczecin do ściągnięcia
tutaj 
(UWAGA!! Przyśpiewki tylko dla posiadaczy Orange Ekstraklasa Patch).
Poszukuję jak najwięcej przyśpiewek, żebym mógł sobie je sam zaimportowac. Zależy mi na tym, żeby było to kompatybilne bez patcha... Wiem, że kiedyś były kapitalne przyśpiewki dla wszystkich klubów itp., które importowało się poprzez dkz-a. Były tam niektóre przyśpiewki dla klubów z Fify... Min. Chelsea, Chelsea, czy Glory, Glory Man United... Aha zapomniałbym... Czy wiadomo już jaki plik jest odpowiedzialny za okrzyk radości kibiców po strzeleniu gola ?? Z góry bardzo dziękuję
P.S. Mam również dużo fajnych reakcji kibiców np. po strzeleniu zaraz przy bramce itp... Dlatego proszę o pomoc z tymi plikami, gdyż będzie to naprawde kapitalnie brzmiec...
)RaVeN(
Dec 23 2006, 20:11
Qbeks jak możesz to zamieśc te dzwieki po strzeleniu gola na serwie bo tez szukam

I przyłaczam się do prośby: JAKIE NUMERY SA PRZEZNACZONE NA DZWIEKI PO ZDOBYCIU GOLA???????
Posiadam przyśpiewki Legii,Wisły,Lecha jak by co to mogę dać na serwer.
Ps. Niektóre przyśpiewki (sam już ogarniam które) nie są mojego autorstwa jak by co.
polak111
Jan 1 2007, 16:32
qavi --> Jak byś mógł to wrzuć na server te swoje przyśpiewki