Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 18stka Kumpla - Filmiki Czyli Mega Beton : Ddddd
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
delus
http://www.sendspace.com/file/fdtwfw

Ino 2 mb. Krecone telefonem wiec sry za slabo jakosc ; ) Jak sie komus zachce to niech zassie : ))) Otwierac Quicktime'em Niezły beton nie? ; >
Bo0os
no ja osobiście nie widze tam nic śmiesznego.chlopak sie zajebał, albo zaćpał a wy robiliście z tego brechte wink.gif

kurwa żaby butelkami napierdalać zmęczonego kumpla to szczyt tongue.gif pozdro
Draki
to sie nazywa przyjazn tak traktowac kolege to jest dziwne, a jak bys sie czul jakby Ciebie tak traktowali? bylo by CI wesolo ze sie zapiles i sobie koledzy z Ciebie jaja robia? raczej nie.
tV2
ludzie to jednak istoty nizszego poziomu...
delus
Sztywne z Was typy. Ja osobiscie mialem z tego pompe, a 3/4 rzeczy robil mu jego brat . W koncu 18stka jest raz w zyciu nie? ; >
Rivaldinho
QUOTE(delus @ Aug 15 2006, 14:59:51) [snapback]84476[/snapback]

Sztywne z Was typy. Ja osobiscie mialem z tego pompe, a 3/4 rzeczy robil mu jego brat . W koncu 18stka jest raz w zyciu nie? ; >

EEE tam, komercha smile.gif
Draki
QUOTE(delus @ Aug 15 2006, 14:59:51) [snapback]84476[/snapback]

Nie sztywniacy ale bez przesady jak bys sie czul jakby Tobie takie cos robili? Wiadomo moze troche jego wina pil bez glowy i zalal pale na zgona wink.gif wiadomo 18 raz w zyciu ale jak mowie bez przesady w koncu solenizant hehe, no chyba ze jest nie lubiany przez was, ale jak dobry kolega to ja bym tak nie robil bo to jest dziwne tak traktowac kolege.
delus
Nie no nie jest takim ziomem znowu. Zawsze mamy z niego beke i zawsze byl tępiony ; ) Ale zaprosil i stawial to trza było sie przejsc ; )
Raffels
Powiem tylko tyle: "Na takie podejście brak mi słow". Amen.
delus
Haahahh nie no po prostu ja nie rozumiem ; ) Typy chyba nigdy na imprezie nie byli albo alko nie smakowali ; ) A wiadomo ze po alko odpierdala nie? Chyba ze wszyscy sa synami prezesow, pedancikami i grzeczniutkimi synkami ; ] Emmmmmma najlepiej usuncie ten caly temat bo chlew ; )))))
tV2
Kurcze, starszy Raffels'a ma nowszego Maybacha niz moj... ;(
whan
zabetonowałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.