Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Ltx - Nie Dodaje Wyniku
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
mauger_ht
Grałem mecz z LTX. Na poczatku byly male problemy na serwerze e-wro i byl lost , wiec przenieslismy sie na aep.

Mecz został normalnie rozegrany. Wygrałem 3:1 , ja i mój przeciwnik gralismy Szwajcaria.

Gospodarzem był LTX.

Po meczu był On dostepny na gg , pisalem aby dodal wynik , lecz nie odpisywal , po chwili patrze a On byl zalogowany na stronce , ale wyniku i tak nie dodal.

mauger_ht ( Szwajcaria ) 3:1 LTX ( Szwajcaria )

Rozmowa gg:

Wajsik (17:16)
mauger_ht
1125413 (17:16)
ok gramy 1 mecz rank
Wajsik (17:16)
ok
Wajsik (17:23)
nie no kurwa jebany lost
czekaj
na inny server pojdziemy
chodz na aep
1125413 (17:24)
ok
1125413 (17:24)
ja zaloze
Wajsik (17:40)
dzieki za mecz , dodaj wynik
Wajsik (17:41)
dodajesz ?
Wajsik (17:42)
no moze dodasz ?
Wajsik (17:43)
wez prosze Cie nie denerwuj mnie
Wajsik (17:45)
wez mnie nie wkurzaj
Wajsik (17:45)
masz 5 minut
Wajsik (17:46)
ehh...
Wajsik (17:47)
o widze ze niezle kombinujesz , ale na dobre Ci to nie wyjdzie
whan
jak nie dodaje to dodaj ty i powiedz mu żeby potwierdził...
Bushmen
oO mauger_ht tak trudno dodac wynik ? moze akurat kolega poszedl cos zjesc ? byl afk oO
mauger_ht
Tak ja bym dodal wynik i potem karne punkty bym mial , tak ?

10. Po rozegraniu spotkania do obowiązku gospodarza należy podanie wyniku, a do obowiązku gościa z autoryzowanie wyniku. Podawanie wyników w imieniu gościa może zostać ukarane odjęciem 50 punktów.

Oto co mi na gg napial LTX:

LTX (WE) (12-08-2006 18:20)
niemoge biggrin.gif
LTX (WE) (12-08-2006 18:47)
wyobraz sobie ze wszedlem na chwile na strone bo sprawdzalem czy ty niewpisales i jak widzisz ze ktogos przy kompie niema ma wylaczone gg i jest niedostepny niemusi ci odpisac bo chyba go niema a pozatym ja niespedzam 25h/dobe przy kompie, czasem jem, spotykam sie ze znajomymi i wogule wychodze z pokoju wiec niepostrzegaj mnie przez swoj pryzmat i pomysl ze jesli niewpisalem a wszedlem na chwile to sprawdzalem czy ty moze dopisales wynik t to wszystko co mam do powiedzenia ]

Wyniku nadal nie dodal , a jak widac byl przy kompie i mogl to zrobic.

Ja bede sie trzymał przy swoim i wyniku takze nie dodam , bede czekal az zrobi to LTX lub Admin wczesniej zrobi to za Niego.

Aros
Wynik wprowadzony.
LTX, w zasadzie sytuacja jest dla mnie prosta, miałeś czas napisać maugerowi_ht wyjaśnienia na GG, nie miałeś czasu wprowadzić wyniku.

Stosownie do postanowień Regulaminu w punkcie 10:

10. Po rozegraniu spotkania do obowiązku gospodarza należy podanie wyniku, a do obowiązku gościa z autoryzowanie wyniku. Podawanie wyników w imieniu gościa może zostać ukarane odjęciem 50 punktów. Za brak zgłoszenia lub za brak zautoryzowania meczu niezwłocznie po jego zakończeniu uczestnik może zostać ukarany banem.

Uczestnik LTX obdarowany banem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.